Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

TOP OPLEIDERS

De Top Opleiders met STAP-aanbod elfin

Deze top opleiders bieden opleidingen, cursussen en trainingen aan met het STAP-budget. Op hun website vind je het scholingsaanbod en kun je bekijken welke scholing je wilt volgen. Staat jouw opleider er niet tussen? Bekijk hier het complete scholingsregister.


Aanmelden als opleider van STAP.Opleiding.nl?

Maak gebruik van ons netwerk door jouw opleidingsaanbod op onze site te plaatsen. We zijn constant bezig om door te ontwikkelen en te voorzien in de behoefte van de consument. Om in aanmerking te komen om je aanbod op onze website te mogen plaatsen, moet je een STAP-geregistreerde opleider zijn. Dit kun je aanvragen bij het UWV. Door jouw STAP-waardige opleidingen, cursussen en trainingen toe te voegen, zijn we weer een stap dichter bij om de doorontwikkeling en inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten.
26 top opleiders

1

A

B

C

E

I

K

L

M

N

P

S

V

1
1
112BHV

112BHV

>> lees meer

Iedereen aan het eind van de dag weer veilig en gezoen naar huis! We ervaren elke dag hoe belangrijk het is om veilig te kunnen wonen, reizen, leven en werken. Veiligheid en gezondheid is dan ook een belangrijke pijler in de samenleving. Als 112BHV helpen we werkgevers bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.

< < Klap in

A
A

ATVE

>> lees meer

ATVE biedt een compleet aanbod aan veiligheidstrainingen, op meerdere niveaus en geschikt voor medewerkers met allerlei functies. Of je nu in hoogspanningsmasten zit, met gevaarlijke stoffen werkt of in de buurt van een meterkast graafwerkzaamheden uitvoert, met het STAP-budget kun je bij ATVE een training volgen.

< < Klap in

AALO Opleidingen

>> lees meer

AALO is dé opleider in de fitness-, yoga- en gezondheidsbranche. Maak nu van je hobby je beroep en meld je aan voor een van de sport- of voedingsopleidingen waar je je STAP-budget voor kunt inzetten! Kies bijvoorbeeld voor Personal Training, Power Yoga of een opleiding tot Gewichtsconsulent. Inspireer jezelf!

< < Klap in

B
B

Bestuursacademie Nederland

>> lees meer

Bij Bestuursacademie Nederland kun je heel veel vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen volgen met het STAP-budget! Ben jij overheidsprofessional en wil je in jezelf investeren? Kies bijvoorbeeld voor de BABSen-training of de opleidingen Beleid maken en Beleid schrijven of Ruimtelijke Ordening Basis.

< < Klap in

BLOM opleidingen

>> lees meer

BLOM opleidingen is dé specialist in het trainen en opleiden van bestuurders en gebruikers van een heftruck, reachtruck, hoogwerker of bovenloopkraan. Wil jij je bijscholen of juist laten omscholen in dit vakgebied? Gebruik je STAP-budget voor de verschillende praktijkopleidingen en behaal je certificaat!

< < Klap in

Boertien Vergouwen Overduin

>> lees meer

Zoek je een opleiding voor je persoonlijke ontwikkeling? Kies uit trainingen en opleidingen van Boertien Vergouwen Overduin (BVO) die goedgekeurd zijn voor het STAP-budget. Wat dacht je van: Effectieve Gespreksvaardigheden, Schriftelijke Communicatie, Effectief Communiceren met NLP of Leidinggeven?

< < Klap in

C
C

Coniche

>> lees meer

Een leven lang ontwikkelen begint bij Coniche Business School! Kies uit tientallen opleidingen waar je je STAP-budget voor kunt gebruiken. Zoals Executive MBA tot Post-hbo Registeropleidingen en mbo-opleidingen, maar je kunt ook voor korte opleidingen, trainingen en webinars gaan. Of kies uit losse modules!

< < Klap in

Cadix

>> lees meer

Heb jij affiniteit met de bouw of werktuigbouw? En wil jij leren modelleren in 3D? Wij bieden CAD- en BIM cursussen waar je het STAP-budget voor kunt gebruiken. Denk aan: AutoCAD, Revit, Inventor, Fusion 360 en SketchUp. Liever je huidige CAD kennis verder verdiepen? Wij bieden ook cursussen voor gevorderden.

< < Klap in

Computrain

>> lees meer

Zoek je een opleiding voor al je IT- en digital skills? Dan kun je bij Computrain terecht! Jaarlijks worden er bij Computrain 20.000 cursisten opgeleid. Ook jij kan hier trainingen, examens en certificeringsprogramma’s volgen met STAP! Denk aan Excel, Photoshop, Powerpoint, maar ook Power BI, PRINCE2® en Agile.

< < Klap in

E
E

eLearning eXpert Group

>> lees meer

Wil jij leren hoe je professionele e-learning trainingen opzet of creëert of je eigen Learning Management Systeem kunt ontwikkelen? Volg dan één van programma’s, webinars, e-courses of vakopleidingen van e-LEarning eXpert Group die STAP-waardig zijn. De belofte: voor het einde van je opleiding verdien je geld.

< < Klap in

I
I
International Anti Crime Academy

International Anti Crime Academy (IACA)

>> lees meer

IACA is sinds 2013 de #1 opleider op het gebied van (financiële) criminaliteitsbestrijding, (digitaal) onderzoek en opsporing. Deze opleider biedt je virtuele en fysieke klassikale opleidingen, een uitstekende trainingslocatie, zeer ervaren docenten die werkzaam zijn in de praktijk, en erkende beroepsdiploma’s!

< < Klap in

ISBW

>> lees meer

Management voor Zorg en Welzijn, Organisatiepsychologie of Effectief Leidinggeven: bij ISBW vind je meer dan praktijkgerichte managementopleidingen- en trainingen op hbo en post hbo-niveau. Wat je vandaag leert, kun je morgen toepassen. Bekijk het aanbod en kies voor welke ISBW-opleiding jij STAP wilt inzetten.

< < Klap in

K
K

Kenneth Smit Direct

>> lees meer

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. We maken groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad. Maak nu gebruik van het STAP-budget om je te ontwikkelen in sales, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of communicatie!

< < Klap in

L
L

LOI

>> lees meer

Bij de LOI studeer je op de meest flexibele manier, of je nu kiest voor een thuisstudie of Klassikaal+. Je krijgt STAP-subsidie op vrijwel alle opleidingen. Veel van de opleidingen zijn hierdoor zelfs kosteloos te volgen! Kies bijv. voor Excel, Inleiding programmeren, zakelijk Engels of hbo Cybersecurity. Start nu!

< < Klap in

M
M

Markus Verbeek Praehep

>> lees meer

Ben jij een financieel professional (in spe)? Dan zit je bij Markus Verbeek Praehep op de juiste plek. Of je nu financieel manager, controller, boekhouder of salarisadministrateur wilt worden. Bij deze opleider is het STAP-aanbod zeer ruim, dus je hebt veel keuzemogelijkheid om je STAP-budget voor in te zetten!

< < Klap in

N
N

NIBE-SVV

>> lees meer

Werk je in de banken-, verzekerings- of effectenwereld of wil je je daarin ontwikkelen? Dan ben je bij NIBE-SVV aan het goede adres. Deze opleider voor financiële dienstverlening heeft een compleet aanbod van hoge kwaliteit, waarbij veel opleidingen beschikbaar zijn gesteld voor STAP. Ben je er klaar voor?

< < Klap in

NCOI-Opleidingen

NCOI Opleidingen

>> lees meer

Studeren naast je baan? Door maximale flexibiliteit, praktijkgerichte aanpak, ervaren topdocenten en opleidingslocaties door heel Nederland is dat bij opleider NCOI geen probleem. Kies uit veel opleidingen en cursussen om je STAP-budget voor in te zetten. Van Bedrijfskunde tot Zorg, Welzijn en Hulpverlening!

< < Klap in

NTI

>> lees meer

Studeren op jouw moment en op jouw manier. Met het STAP-budget zijn veel opleidingen zelfs helemaal kosteloos te volgen! Kies je voor onze top-opleidingen: hbo Bachelor Toegepaste Psychologie, Basiskennis Boekhouden, mbo Doktersassistent of hbo Bachelor Voeding en Diëtetiek. Welke opleiding kies jij?

< < Klap in

P
P

Pro Education

>> lees meer

Zeg je paramedische opleidingen, dan zeg je Pro Education. Naast erkende Bacheloropleidingen Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie en Diëtetiek beschikt Pro Education over een zeer uitgebreid bij- en nascholingsaanbod voor de paramedische professional. Er is een ruim STAP-aanbod aan cursussen en opleidingen.

< < Klap in

S
S

Schoevers

>> lees meer

Met Schoevers ben je als supportprofessional meer waard. Van (directie)secretaresse tot VA tot Officemanager: je vindt hier altijd de opleiding die bij je past. Denk aan Notuleren, Werken als Virtual Supportprofessional of Persoonlijk Leiderschap. Kies snel bij welke opleiding jij je STAP-budget wil inzetten.

< < Klap in

Scheidegger

>> lees meer

Scheidegger heeft praktijkgerichte STAP-opleidingen en trainingen in allerlei vakgebieden. Inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen mensen hier een mbo- of hbo-diploma behaald. Van Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Facilitair Leidinggevende tot Bedrijfskunde en Doktersassistent: voor welke opleiding ga jij?

< < Klap in

SRM

>> lees meer

Je wilt je scholen, bijscholen of omscholen in de Marketing & Communicatie? Daarvoor moet je bij SRM zijn! Bekijk het opleidingsoverzicht en kies een van de opleidingen, cursussen of trainingen. Zowel startende als ervaren professionals zijn hier aan het goede adres. Ben jij klaar voor om je cv te versterken?

< < Klap in

Succesfactor.nu

Succesfactor.nu

>> lees meer

Doelgerichte en praktische online marketing leertrajecten De kracht van onze coachingstrajecten ligt in de unieke mix van online leren en persoonlijke begeleiding door één van onze online marketing coaches. Naast 1-op-1 coaching, krijg toegang tot onze e-learning vol met tekst, beeld, praktijkopdrachten en examens. Onze blended learning methode geeft jou 'the best of both worlds'!

< < Klap in

SkillsTown

SkillsTown

>> lees meer

Een unieke topopleiding volg je bij SkillsTown! Door de combinatie van online leren, gevolgd door een (online) praktijkbijeenkomst, deel je je kennis & ervaring met andere professionals. Wordt bijvoorbeeld een topmanager, leer hoe je succesvol kan ondernemen of werk aan je productiviteit. Alle topopleidingen zijn kosteloos te volgen met STAP-budget!

< < Klap in

STC Training & Consultancy

>> lees meer

STC Training & Consultancy is dé opleider voor hen die werkzaam zijn of willen zijn in de scheepvaart, transport en havenindustrie. Het aanbod kenmerkt zich door praktijkgericht, efficiënt, relevant en actueel lesmateriaal en echte vakdocenten. Een groot deel van de opleidingen van STC T&C kan je via het STAP-budget aanvragen.

< < Klap in

V
V

VAPRO

>> lees meer

Wil jij als medewerkers in de proces- en maakindustrie groeien? Jouw groei staat centraal bij VAPRO! Die groei kan als doel hebben om je snel inzetbaar te maken, beter te faciliteren in je huidige functie of om je breder in te zetten in verschillende productieomgevingen. Gebruik het STAP-budget om te groeien met een VAPRO-opleiding.

< < Klap in

1
A
B
C
E
I
K
L
M
N
P
S
V
zero Voldoende STAP-budget aanbod Ruim STAP-budget aanbod Zeer ruim STAP-budget aanbod