Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

Dit is je keuze:

Sportpsychologie en coaching (klassikaal/virtual classrooms)

Overig
Klassikaal
7maanden
Di. 3 okt. 2023 (of 3 andere opties )
AMSTERDAM (of 6 andere opties )
LOI
(-)
€ 275,50
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1275,50
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1275,50
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
Overig
Klassikaal
7maanden
Di. 3 okt. 2023 (of 2 andere opties)
AMSTERDAM (of 5 andere opties)
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
icon
return

Terug

close

Algemeen

Introductie

Na de cursus Sportpsychologie en coaching kun je een passend coachingstraject opzetten en uitvoeren voor zowel individuele sporters als een team.

Omschrijving

Wat motiveert mensen om te sporten? Welke psychologische factoren hebben invloed op het presteren? En hoe kun je een sporter mentaal zo coachen dat deze in staat is het allerbeste uit zichzelf te halen? Ben jij geïnteresseerd in de antwoorden op deze vragen en wil je inzicht krijgen in de relatie tussen psychologie en sport, dan is de cursus Sportpsychologie en coaching de perfecte keuze.Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je alles rondom sport en emoties. Theorie en praktijk sluiten in deze cursus op basisniveau naadloos op elkaar aan. Enerzijds wordt er ingegaan op kennis van de psychologie achter het sporten, anderzijds word je getraind in coachingstechnieken, zodat je sporters beter kunt begeleiden. Na afloop kun je individuele sporters, teamsporters en hele teams begeleiden en een passend coachingstraject uitvoeren.

In het kort

Wat motiveert mensen om te sporten? Welke psychologische factoren hebben invloed op het presteren? En hoe kun je een sporter mentaal zo coachen dat deze in staat is het allerbeste uit zichzelf te halen? Ben jij geïnteresseerd in de antwoorden op deze vragen en wil je inzicht krijgen in de relatie tussen psychologie en sport, dan is de cursus Sportpsychologie en coaching de perfecte keuze.

Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je alles rondom sport en emoties. Theorie en praktijk sluiten in deze cursus op basisniveau naadloos op elkaar aan. Enerzijds wordt er ingegaan op kennis van de psychologie achter het sporten, anderzijds word je getraind in coachingstechnieken, zodat je sporters beter kunt begeleiden. Na afloop kun je individuele sporters, teamsporters en hele teams begeleiden en een passend coachingstraject uitvoeren.

Daarom kies je voor de cursus Sportpsychologie en coaching
 • Combinatie sportpsychologie en coaching.
 • Aandacht voor teamcoaches, amateursport en topsportbegeleiding.
 • Flexibel studeren, thuis of via LOI Klassikaal+.
 • Reflectie op eigen coachingsvaardigheden.
 • Begeleiding door sportpsychologen.
 • Inclusief lesmateriaal, geen extra kosten.
 • Inclusief gratis praktijkdag Coachingvaardigheden.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De cursus Sportpsychologie en coaching is geschikt voor (aankomend) coaches en begeleiders van amateurteams en –sporters, die interesse hebben in sportpsychologie en coaching. Maar ook voor (para)medisch begeleiders, sportmasseurs of fysiotherapeuten van sporters is deze cursus zeer geschikt. Tot slot is deze korte en praktijkgerichte cursus een echte aanrader voor sporters zelf of voor ouders van kinderen die een (top)sport bedrijven.

Na afloop kun je sporters ondersteunen door het inzetten en verbeteren van mentale vaardigheden, verschillende vraag- en gesprekstechnieken in praktijk brengen en een passend coachingstraject opzetten voor individuele sporters en teamsporters.

Om deze cursus te kunnen volgen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig.

Programma

De cursus

Het doel van deze opleiding is het bijbrengen van kennis en vaardigheden rondom sport en emoties. Er wordt ingegaan op kennis van de psychologie achter het sporten en daarnaast word je getraind in coachingstechnieken, zodat je sporters beter kunt begeleiden.

Tijdens deze cursus worden vier verschillende modules behandeld. In deze modules wordt er veel gebruik gemaakt van multimedia, bijvoorbeeld door het toevoegen van casussen in de vorm van video’s. Bovendien wordt er ook van je gevraagd dat je een video-opnamen maakt van de coachingsgesprekken die je voert, zodat deze kunnen worden voorzien van feedback.

Deze cursus is inclusief een praktijkdag waar coachingsvaardigheden centraal staan. Voor het behalen van een certificaat is deelname aan deze praktijkdag een vereiste.

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Wanneer je kiest voor een thuisstudie, kan de cursus afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, sneller worden afgerond.

Studieduur: 7 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 7 x € 105,00 Lesgeld klassikaal : 7 x € 159,00 Inschrijfkosten : € 29,50 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het lesgeld is inclusief:
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 7 x € 19,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via de LOI wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

Diploma

Certificaat

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1275,50
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 275,50
back Terug
close

Kies je startdatum:

Di. 3 okt. 2023, AMSTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Di. 3 okt. 2023, ROTTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Di. 3 okt. 2023, UTRECHT

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, AMSTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, LEIDERDORP

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, ROTTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, UTRECHT

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, ZWOLLE

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, AMSTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, EINDHOVEN

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, LEIDERDORP

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, ROTTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, UTRECHT

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1275,50
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 275,50
return

Terug

Download PDF

close
close
pdf

Ja, stuur mij een PDF

Stuur mij een PDF

Ontvang eenmalig een pdf per e-mail met de actuele opleidingsinformatie van
Sportpsychologie en coaching (klassikaal/virtual classrooms)’.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd
close Terug Filter startdata close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

return

Terug

close
close
close

Sla je favoriet op

Ontvang eenmalig een e-mail met de link naar de opleidingsinformatie van
Sportpsychologie en coaching (klassikaal/virtual classrooms)per e-mail.

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd

STAP-budget

Waarom je er snel bij moet zijn

Er zijn 5 tijdvakken dit jaar waarop telkens een deel van het STAP-budget vrijkomt. Er is per tijdvak ruimte voor zo’n 40.000 aanvragen. Op= op!

Dit is je keuze:

Sportpsychologie en coaching (klassikaal/virtual classrooms)

Dit is je keuze:

Sportpsychologie en coaching (klassikaal/virtual classrooms)

Overig
Klassikaal
7maanden
Di. 3 okt. 2023 (of 3 andere opties )
AMSTERDAM (of 6 andere opties )
LOI
(-)
€ 275,50
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1275,50
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1275,50
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
Overig
Klassikaal
7maanden
Di. 3 okt. 2023 (of 2 andere opties)
AMSTERDAM (of 5 andere opties)
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
Filter startdata
close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

Algemeen

return

Introductie

Na de cursus Sportpsychologie en coaching kun je een passend coachingstraject opzetten en uitvoeren voor zowel individuele sporters als een team.

Omschrijving

Wat motiveert mensen om te sporten? Welke psychologische factoren hebben invloed op het presteren? En hoe kun je een sporter mentaal zo coachen dat deze in staat is het allerbeste uit zichzelf te halen? Ben jij geïnteresseerd in de antwoorden op deze vragen en wil je inzicht krijgen in de relatie tussen psychologie en sport, dan is de cursus Sportpsychologie en coaching de perfecte keuze.Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je alles rondom sport en emoties. Theorie en praktijk sluiten in deze cursus op basisniveau naadloos op elkaar aan. Enerzijds wordt er ingegaan op kennis van de psychologie achter het sporten, anderzijds word je getraind in coachingstechnieken, zodat je sporters beter kunt begeleiden. Na afloop kun je individuele sporters, teamsporters en hele teams begeleiden en een passend coachingstraject uitvoeren.

In het kort

Wat motiveert mensen om te sporten? Welke psychologische factoren hebben invloed op het presteren? En hoe kun je een sporter mentaal zo coachen dat deze in staat is het allerbeste uit zichzelf te halen? Ben jij geïnteresseerd in de antwoorden op deze vragen en wil je inzicht krijgen in de relatie tussen psychologie en sport, dan is de cursus Sportpsychologie en coaching de perfecte keuze.

Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je alles rondom sport en emoties. Theorie en praktijk sluiten in deze cursus op basisniveau naadloos op elkaar aan. Enerzijds wordt er ingegaan op kennis van de psychologie achter het sporten, anderzijds word je getraind in coachingstechnieken, zodat je sporters beter kunt begeleiden. Na afloop kun je individuele sporters, teamsporters en hele teams begeleiden en een passend coachingstraject uitvoeren.

Daarom kies je voor de cursus Sportpsychologie en coaching
 • Combinatie sportpsychologie en coaching.
 • Aandacht voor teamcoaches, amateursport en topsportbegeleiding.
 • Flexibel studeren, thuis of via LOI Klassikaal+.
 • Reflectie op eigen coachingsvaardigheden.
 • Begeleiding door sportpsychologen.
 • Inclusief lesmateriaal, geen extra kosten.
 • Inclusief gratis praktijkdag Coachingvaardigheden.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De cursus Sportpsychologie en coaching is geschikt voor (aankomend) coaches en begeleiders van amateurteams en –sporters, die interesse hebben in sportpsychologie en coaching. Maar ook voor (para)medisch begeleiders, sportmasseurs of fysiotherapeuten van sporters is deze cursus zeer geschikt. Tot slot is deze korte en praktijkgerichte cursus een echte aanrader voor sporters zelf of voor ouders van kinderen die een (top)sport bedrijven.

Na afloop kun je sporters ondersteunen door het inzetten en verbeteren van mentale vaardigheden, verschillende vraag- en gesprekstechnieken in praktijk brengen en een passend coachingstraject opzetten voor individuele sporters en teamsporters.

Om deze cursus te kunnen volgen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig.

Programma

return

De cursus

Het doel van deze opleiding is het bijbrengen van kennis en vaardigheden rondom sport en emoties. Er wordt ingegaan op kennis van de psychologie achter het sporten en daarnaast word je getraind in coachingstechnieken, zodat je sporters beter kunt begeleiden.

Tijdens deze cursus worden vier verschillende modules behandeld. In deze modules wordt er veel gebruik gemaakt van multimedia, bijvoorbeeld door het toevoegen van casussen in de vorm van video’s. Bovendien wordt er ook van je gevraagd dat je een video-opnamen maakt van de coachingsgesprekken die je voert, zodat deze kunnen worden voorzien van feedback.

Deze cursus is inclusief een praktijkdag waar coachingsvaardigheden centraal staan. Voor het behalen van een certificaat is deelname aan deze praktijkdag een vereiste.

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Wanneer je kiest voor een thuisstudie, kan de cursus afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, sneller worden afgerond.

Studieduur: 7 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 7 x € 105,00 Lesgeld klassikaal : 7 x € 159,00 Inschrijfkosten : € 29,50 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het lesgeld is inclusief:
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 7 x € 19,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via de LOI wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

Diploma

return

Certificaat

Kostenoverzicht

return
Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1275,50
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 275,50

Startdatum

return

Di. 3 okt. 2023, AMSTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Di. 3 okt. 2023, ROTTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Di. 3 okt. 2023, UTRECHT

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, AMSTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, LEIDERDORP

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, ROTTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, UTRECHT

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Vr. 6 okt. 2023, ZWOLLE

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, AMSTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, EINDHOVEN

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, LEIDERDORP

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, ROTTERDAM

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Za. 7 okt. 2023, UTRECHT

(Dag)deel: Dag (planning kan afwijken)

> kies deze

Heb je vragen over deze scholing met STAP-budget?

Mail met stapcoach@opleiding.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.