Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

Dit is je keuze:

MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices

MBO
E-learning
10maanden
LOI
(-)
€ 904,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1904,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1904,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
MBO
E-learning
10maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
icon
return

Terug

close

Algemeen

Introductie

Tijdens de MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices volg je de belangrijkste modules uit de volledige MBO-opleiding. Inclusief lesmateriaal.

Omschrijving

Lijkt het je leuk om te werken in de ICT en wil je je bezighouden met het beheer, de beveiliging en het gebruik van netwerken en informatiesystemen? Kies dan voor de MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices zodat je alvast alle basiskennis opdoet én erachter komt of deze IT-functie echt iets voor je is.Als expert IT systems and devices ben je dé contactpersoon op ICT-gebied. Jij zorgt ervoor dat iedereen binnen een organisatie gebruik kan maken van internet, e-mail, telefoon en het interne netwerk. In deze praktijkgerichte opleiding maak je o.a. kennis met ITIL®, Agile, en verschillende netwerktechnieken en -structuren.Er is een tekort aan goed opgeleide ICT’ers. Wie nu met een opleiding start, zal daar zeker voordeel uithalen. Wl je hierna de volledige MBO-opleiding volgen? Dan kun je vrijstelling aanvragen voor de gevolgde modules.De getoonde kosten zijn exclusief externe examenkosten.

In het kort

Lijkt het je leuk om te werken in de ICT en wil je je bezighouden met het beheer, de beveiliging en het gebruik van netwerken en informatiesystemen? Kies dan voor de MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices zodat je alvast alle basiskennis opdoet én erachter komt of deze IT-functie echt iets voor je is.

Als expert IT systems and devices ben je dé contactpersoon op ICT-gebied. Jij zorgt ervoor dat iedereen binnen een organisatie gebruik kan maken van internet, e-mail, telefoon en het interne netwerk. In deze praktijkgerichte opleiding maak je o.a. kennis met ITIL®, Agile, en verschillende netwerktechnieken en -structuren. Na het afronden van deze opleiding heb je een goed beeld van het beroep, de bijbehorende taken en de werkomgeving.

Er is een tekort aan goed opgeleide ICT’ers. Wie nu met een opleiding start, zal daar zeker voordeel uithalen. Wl je hierna de volledige MBO-opleiding volgen? Dan kun je vrijstelling aanvragen voor de gevolgde modules.

Daarom kies je voor de MBO-basisopleiding MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices
 • Volg 6 belangrijke modules uit de volledige MBO-opleiding.
 • Inclusief (Engelstalig) lesmateriaal, geen extra kosten.
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten.
 • Goed te combineren met een baan en een druk leven.
 • Geen vooropleiding nodig.
 • Behaal al tijdens je opleiding veelgevraagde certificaten van o.a. CompTIA (3 stuks) en ITIL®.

Bij deze opleiding is een van toepassing.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices is de ideale keuze voor iedereen die de basis wil leggen voor een functie binnen de ICT en daarbij vooral interesse heeft in beheer, het onderhoud en de beveiliging van computernetwerken en informatiesystemen. De opleiding is ook een goede keuze voor iedereen die overweegt om de erkende volledige MBO-opleiding te gaan volgen, maar eerst wil weten of het beroep echt iets voor hem is. Tot slot is de opleiding een aanrader als je (nog) geen stage kunt of wilt lopen.

Om deze opleiding te kunnen volgen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel gaan we ervan uit dat je kennis van het Engels voldoende is om het Engelstalige lesmateriaal te kunnen bestuderen.

Programma

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij de LOI studeer je in je eigen tempo, dat betekent dat je afhankelijk van je persoonlijke situatie, korter of langer over de studie doet. Wanneer je kiest voor een thuisstudie, kan de opleiding afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de studie steekt, sneller worden afgerond.

Studieduur: 10 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand, per jaar (met 3% korting*) of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 10 x € 145,00 Lesgeld klassikaal : 10 x € 184,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 49,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het lesgeld is inclusief:
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.

We gaan ervan uit dat je zelf beschikt over eventuele benodigde software, zoals Word. Van de meeste pakketten zijn online trialversies beschikbaar die je gedurende een beperkte periode gratis kunt gebruiken.

Examenkosten

Examengeld: 10 x € 40,50

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via de LOI wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Houd daarnaast rekening met een uitgave van ongeveer € 1.000,- voor examens die door andere exameninstanties worden afgenomen. Dit bedrag betaal je aan de desbetreffende exameninstantie(s).

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

Je volgt in deze basisopleiding de belangrijkste opleidingsinhoudelijke modules uit de volledige MBO-opleiding. Zo leer je o.a. meer over ITIL®, de belangrijkste terminologie en technieken van de moderne informatietechnologie, Agile, netwerktechnieken en -structuren. Ook leer je hoe je een Windows Server 2016 installeert en configureert.

Diploma

Diploma

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1904,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 904,00
back Terug
close

Kies je startdatum:

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1904,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 904,00
return

Terug

Download PDF

close
close
pdf

Ja, stuur mij een PDF

Stuur mij een PDF

Ontvang eenmalig een pdf per e-mail met de actuele opleidingsinformatie van
MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices’.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd
close Terug Filter startdata close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

return

Terug

close
close
close

Sla je favoriet op

Ontvang eenmalig een e-mail met de link naar de opleidingsinformatie van
MBO-basisopleiding Expert IT systems and devicesper e-mail.

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd

STAP-budget

Waarom je er snel bij moet zijn

Er zijn 5 tijdvakken dit jaar waarop telkens een deel van het STAP-budget vrijkomt. Er is per tijdvak ruimte voor zo’n 40.000 aanvragen. Op= op!

Dit is je keuze:

MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices

Dit is je keuze:

MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices

MBO
E-learning
10maanden
LOI
(-)
€ 904,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1904,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1904,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
MBO
E-learning
10maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
Filter startdata
close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

Algemeen

return

Introductie

Tijdens de MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices volg je de belangrijkste modules uit de volledige MBO-opleiding. Inclusief lesmateriaal.

Omschrijving

Lijkt het je leuk om te werken in de ICT en wil je je bezighouden met het beheer, de beveiliging en het gebruik van netwerken en informatiesystemen? Kies dan voor de MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices zodat je alvast alle basiskennis opdoet én erachter komt of deze IT-functie echt iets voor je is.Als expert IT systems and devices ben je dé contactpersoon op ICT-gebied. Jij zorgt ervoor dat iedereen binnen een organisatie gebruik kan maken van internet, e-mail, telefoon en het interne netwerk. In deze praktijkgerichte opleiding maak je o.a. kennis met ITIL®, Agile, en verschillende netwerktechnieken en -structuren.Er is een tekort aan goed opgeleide ICT’ers. Wie nu met een opleiding start, zal daar zeker voordeel uithalen. Wl je hierna de volledige MBO-opleiding volgen? Dan kun je vrijstelling aanvragen voor de gevolgde modules.De getoonde kosten zijn exclusief externe examenkosten.

In het kort

Lijkt het je leuk om te werken in de ICT en wil je je bezighouden met het beheer, de beveiliging en het gebruik van netwerken en informatiesystemen? Kies dan voor de MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices zodat je alvast alle basiskennis opdoet én erachter komt of deze IT-functie echt iets voor je is.

Als expert IT systems and devices ben je dé contactpersoon op ICT-gebied. Jij zorgt ervoor dat iedereen binnen een organisatie gebruik kan maken van internet, e-mail, telefoon en het interne netwerk. In deze praktijkgerichte opleiding maak je o.a. kennis met ITIL®, Agile, en verschillende netwerktechnieken en -structuren. Na het afronden van deze opleiding heb je een goed beeld van het beroep, de bijbehorende taken en de werkomgeving.

Er is een tekort aan goed opgeleide ICT’ers. Wie nu met een opleiding start, zal daar zeker voordeel uithalen. Wl je hierna de volledige MBO-opleiding volgen? Dan kun je vrijstelling aanvragen voor de gevolgde modules.

Daarom kies je voor de MBO-basisopleiding MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices
 • Volg 6 belangrijke modules uit de volledige MBO-opleiding.
 • Inclusief (Engelstalig) lesmateriaal, geen extra kosten.
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten.
 • Goed te combineren met een baan en een druk leven.
 • Geen vooropleiding nodig.
 • Behaal al tijdens je opleiding veelgevraagde certificaten van o.a. CompTIA (3 stuks) en ITIL®.

Bij deze opleiding is een van toepassing.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De MBO-basisopleiding Expert IT systems and devices is de ideale keuze voor iedereen die de basis wil leggen voor een functie binnen de ICT en daarbij vooral interesse heeft in beheer, het onderhoud en de beveiliging van computernetwerken en informatiesystemen. De opleiding is ook een goede keuze voor iedereen die overweegt om de erkende volledige MBO-opleiding te gaan volgen, maar eerst wil weten of het beroep echt iets voor hem is. Tot slot is de opleiding een aanrader als je (nog) geen stage kunt of wilt lopen.

Om deze opleiding te kunnen volgen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel gaan we ervan uit dat je kennis van het Engels voldoende is om het Engelstalige lesmateriaal te kunnen bestuderen.

Programma

return

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij de LOI studeer je in je eigen tempo, dat betekent dat je afhankelijk van je persoonlijke situatie, korter of langer over de studie doet. Wanneer je kiest voor een thuisstudie, kan de opleiding afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de studie steekt, sneller worden afgerond.

Studieduur: 10 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand, per jaar (met 3% korting*) of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 10 x € 145,00 Lesgeld klassikaal : 10 x € 184,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 49,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het lesgeld is inclusief:
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.

We gaan ervan uit dat je zelf beschikt over eventuele benodigde software, zoals Word. Van de meeste pakketten zijn online trialversies beschikbaar die je gedurende een beperkte periode gratis kunt gebruiken.

Examenkosten

Examengeld: 10 x € 40,50

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via de LOI wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Houd daarnaast rekening met een uitgave van ongeveer € 1.000,- voor examens die door andere exameninstanties worden afgenomen. Dit bedrag betaal je aan de desbetreffende exameninstantie(s).

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

Je volgt in deze basisopleiding de belangrijkste opleidingsinhoudelijke modules uit de volledige MBO-opleiding. Zo leer je o.a. meer over ITIL®, de belangrijkste terminologie en technieken van de moderne informatietechnologie, Agile, netwerktechnieken en -structuren. Ook leer je hoe je een Windows Server 2016 installeert en configureert.

Diploma

return

Diploma

Kostenoverzicht

return
Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1904,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 904,00

Heb je vragen over deze scholing met STAP-budget?

Mail met stapcoach@opleiding.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.