Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

Dit is je keuze:

MBO Office & management support specialist

MBO
E-learning
24maanden
LOI
(-)
€ 2745,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 3745,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 3745,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
MBO
E-learning
24maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
icon
return

Terug

close

Algemeen

Introductie

Management assistant of officemanager worden? Met de erkende MBO 4-opleiding Office & management support specialist bereid je je perfect voor op de praktijk.

Omschrijving

Vind je het leuk om te plannen, regelen, organiseren en coördineren? En wil je aan de slag ondersteunende functie, bijvoorbeeld als managementassistent? Dan is de MBO-opleiding Office & management support specialist echt iets voor jou! Je behaalt met deze opleiding een wettelijk erkend MO 4-diploma.Als office support specialist heb je een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie. Je neemt je manager veel werk uit handen. Van agendabeheer tot het voeren van correspondentie of het aanleveren van informatie voor belangrijke verslagen. Je hebt een brede kennis, kunt snel schakelen, denkt actie mee en toont initiatief.In de opleiding MBO Office & management support specialist leer je bijvoorbeeld over planning, ondersteuning, communicatie en organisatiekunde, maar ook over zakelijke omgangsvormen. Bovendien leer je zowel het Nederlands als het Engels goed en foutloos gebruiken in een zakelijke omgeving.

In het kort

Vind je het leuk om te plannen, regelen, organiseren en coördineren? En wil je aan de slag ondersteunende functie, bijvoorbeeld als managementassistent? Dan is de MBO-opleiding Office & management support specialist echt iets voor jou! Je behaalt met deze opleiding een wettelijk erkend MBO 4-diploma. En dat staat goed op je cv!

Als office support specialist heb je een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie. Je werkt voor een manager of directielid en neemt hem of haar veel werk uit handen. Van agendabeheer tot het voeren van correspondentie of het aanleveren van informatie voor belangrijke verslagen. In deze uitdagende functie is geen dag hetzelfde. Er wordt dan ook van je verwacht dat je een brede kennis hebt, snel kunt schakelen, actief meedenkt en initiatief toont.

De opleiding MBO Office & management support specialist bereidt je goed voor op de praktijk. Je leert bijvoorbeeld over planning, ondersteuning, communicatie en organisatiekunde, maar ook over zakelijke omgangsvormen. Bovendien leer je zowel het Nederlands als het Engels goed en foutloos gebruiken in een zakelijke omgeving. Naast de vaste modules, volg je een aantal keuzedelen. Een goede manier om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt!

Volg het nieuwste programma!

De opleiding MBO Office & management support specialist is volledig vernieuwd en voldoet aan de allernieuwste eisen. Je bent dus verzekerd van een opleiding die voor 100% aansluit op de meest recente eisen vanuit de overheid en behaalt een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Daarom kies je voor de opleiding MBO Office & management support specialist
 • Veel aandacht voor de praktijk.
 • Voldoet aan de meest recente wettelijke vereisten, volg het nieuwste programma.
 • Goed te combineren met een baan en een druk leven.
 • Inclusief lesmateriaal, geen extra kosten.
 • Persoonlijke begeleiding van start tot diploma.
 • Een stageplek is pas later in de opleiding nodig.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De opleiding MBO 4 Office & management support specialist is bestemd voor iedereen die een veelzijdige en uitdagende functie wil met veel doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld voor (junior) secretaresses die toe zijn aan meer uitdaging. Maar ook als je nog niet in het secretariële vak werkt, maar wel een baan in deze richting wilt, is deze opleiding tot office support specialist een prima keuze.

Na het afronden van de opleiding beheers je je vak, maar ben je ook in staat anderen te begeleiden, werkzaamheden te coördineren en inhoudelijke voorstellen te doen.

Je kunt je inschrijven voor deze opleiding als je bij de start 18 jaar of ouder bent en in het bezit bent van een van de volgende diploma’s:

 • VMBO kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg.
 • MBO-diploma niveau 2 of 3.
 • Diploma LBO, VBO of MAVO.
 • Overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar.
 • LOI-diploma MBO-basisopleiding (afkomstig uit een MBO-opleiding op niveau 4).
 • LOI-diploma kort MBO-programma (afkomstig uit een MBO-opleiding op niveau 4).

Voldoe je niet aan de vooropleidingseisen, maar ben je 18 jaar of ouder (op de dag van het examen), dan is het mogelijk om het Toelatingsexamen 18+ af te leggen.

Programma

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Voor de modules Engels, Rekenen en Nederlands worden twee keer per jaar webinars aangeboden. Een webinar kun je na afloop via de online leeromgeving terugkijken op een moment wanneer het jou uitkomt.

Studieduur en kosten

Een MBO-opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. De studielast van een MBO-opleiding wordt gerekend in studiebelastingsuren (SBU’s). In het reguliere MBO-onderwijs geldt een studiebelasting van ruim 30 uur per week. LOI-studenten hebben over het algemeen meer werkervaring. Zij gaan daardoor efficiënter door de opleiding heen en besparen veel tijd.

De studiebelasting van een MBO-opleiding bij de LOI is in de praktijk dan ook lager dan bij een reguliere MBO-opleiding. De uiteindelijke studiebelasting verschilt per student en is afhankelijk van je niveau, kennis en werkervaring. De hieronder genoemde studieduur is inclusief stage-uren.

Studieduur: 24 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand, per jaar (met 3% korting*) of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 24 x € 95,00 Lesgeld klassikaal : 24 x € 169,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 49,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het lesgeld is inclusief:
 • MBO Kick-off. 
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Intensieve begeleiding tijdens de stage.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten (tot twee keer de aanbevolen studieduur).

We gaan ervan uit dat je zelf beschikt over eventuele benodigde software. Van de meeste pakketten zijn online trialversies beschikbaar die je gedurende een beperkte periode gratis kunt gebruiken.

Examenkosten

Examengeld: 24 x € 59,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via de LOI wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

De opleiding MBO Office & management support specialist bestaat uit verschillende onderdelen:

Algemene modules

Deze modules moet iedere MBO 4-student volgen. Je volgt bijvoorbeeld modules Nederlands en Rekenen.

Beroepsspecifieke modules

Dit zijn de modules die horen bij het vak office support. Je leert bijvoorbeeld over informatiemanagement, communicatie en projectmanagement. Ook leer je het Engels dat je in een zakelijke omgeving nodig hebt.

Keuzedelen

Je volgt twee of drie vakken naar keuze (afhankelijk van het aantal studiebelastingsuren dat bij een vak hoort). De LOI biedt een groot aantal keuzedelen. Er zit dan ook zeker iets voor je bij!

Stage

Tijdens de stage pas je de kennis die je hebt opgedaan, toe in de praktijk. Ook oefen je je vaardigheden. Je begint pas in de loop van de opleiding met de stage. Het is dus niet nodig om meteen bij de start van je opleiding al een stageplaats te hebben.

Je loopt bij deze opleiding minimaal 640  uur stage. Hoe je dit indeelt, mag je zelf bepalen in overleg met het leerbedrijf. Fulltime, parttime, vrijwel alles is mogelijk, zolang je de 640 uur maar maakt. Je begint pas in de loop van de opleiding met de stage. Het is dus niet nodig om meteen bij de start al een stageplek te hebben.

Tijdens de stage word je op de werkvloer begeleid door een praktijkopleider vanuit het leerbedrijf. Vanuit de LOI staat de praktijkbegeleider voor je klaar.

Diploma

Diploma

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 3745,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 2745,00
back Terug
close

Kies je startdatum:

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 3745,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 2745,00
return

Terug

Download PDF

close
close
pdf

Ja, stuur mij een PDF

Stuur mij een PDF

Ontvang eenmalig een pdf per e-mail met de actuele opleidingsinformatie van
MBO Office & management support specialist’.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd
close Terug Filter startdata close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

return

Terug

close
close
close

Sla je favoriet op

Ontvang eenmalig een e-mail met de link naar de opleidingsinformatie van
MBO Office & management support specialistper e-mail.

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd

STAP-budget

Waarom je er snel bij moet zijn

Er zijn 5 tijdvakken dit jaar waarop telkens een deel van het STAP-budget vrijkomt. Er is per tijdvak ruimte voor zo’n 40.000 aanvragen. Op= op!

Dit is je keuze:

MBO Office & management support specialist

Dit is je keuze:

MBO Office & management support specialist

MBO
E-learning
24maanden
LOI
(-)
€ 2745,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 3745,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 3745,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
MBO
E-learning
24maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
Filter startdata
close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

Algemeen

return

Introductie

Management assistant of officemanager worden? Met de erkende MBO 4-opleiding Office & management support specialist bereid je je perfect voor op de praktijk.

Omschrijving

Vind je het leuk om te plannen, regelen, organiseren en coördineren? En wil je aan de slag ondersteunende functie, bijvoorbeeld als managementassistent? Dan is de MBO-opleiding Office & management support specialist echt iets voor jou! Je behaalt met deze opleiding een wettelijk erkend MO 4-diploma.Als office support specialist heb je een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie. Je neemt je manager veel werk uit handen. Van agendabeheer tot het voeren van correspondentie of het aanleveren van informatie voor belangrijke verslagen. Je hebt een brede kennis, kunt snel schakelen, denkt actie mee en toont initiatief.In de opleiding MBO Office & management support specialist leer je bijvoorbeeld over planning, ondersteuning, communicatie en organisatiekunde, maar ook over zakelijke omgangsvormen. Bovendien leer je zowel het Nederlands als het Engels goed en foutloos gebruiken in een zakelijke omgeving.

In het kort

Vind je het leuk om te plannen, regelen, organiseren en coördineren? En wil je aan de slag ondersteunende functie, bijvoorbeeld als managementassistent? Dan is de MBO-opleiding Office & management support specialist echt iets voor jou! Je behaalt met deze opleiding een wettelijk erkend MBO 4-diploma. En dat staat goed op je cv!

Als office support specialist heb je een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie. Je werkt voor een manager of directielid en neemt hem of haar veel werk uit handen. Van agendabeheer tot het voeren van correspondentie of het aanleveren van informatie voor belangrijke verslagen. In deze uitdagende functie is geen dag hetzelfde. Er wordt dan ook van je verwacht dat je een brede kennis hebt, snel kunt schakelen, actief meedenkt en initiatief toont.

De opleiding MBO Office & management support specialist bereidt je goed voor op de praktijk. Je leert bijvoorbeeld over planning, ondersteuning, communicatie en organisatiekunde, maar ook over zakelijke omgangsvormen. Bovendien leer je zowel het Nederlands als het Engels goed en foutloos gebruiken in een zakelijke omgeving. Naast de vaste modules, volg je een aantal keuzedelen. Een goede manier om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt!

Volg het nieuwste programma!

De opleiding MBO Office & management support specialist is volledig vernieuwd en voldoet aan de allernieuwste eisen. Je bent dus verzekerd van een opleiding die voor 100% aansluit op de meest recente eisen vanuit de overheid en behaalt een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Daarom kies je voor de opleiding MBO Office & management support specialist
 • Veel aandacht voor de praktijk.
 • Voldoet aan de meest recente wettelijke vereisten, volg het nieuwste programma.
 • Goed te combineren met een baan en een druk leven.
 • Inclusief lesmateriaal, geen extra kosten.
 • Persoonlijke begeleiding van start tot diploma.
 • Een stageplek is pas later in de opleiding nodig.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De opleiding MBO 4 Office & management support specialist is bestemd voor iedereen die een veelzijdige en uitdagende functie wil met veel doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld voor (junior) secretaresses die toe zijn aan meer uitdaging. Maar ook als je nog niet in het secretariële vak werkt, maar wel een baan in deze richting wilt, is deze opleiding tot office support specialist een prima keuze.

Na het afronden van de opleiding beheers je je vak, maar ben je ook in staat anderen te begeleiden, werkzaamheden te coördineren en inhoudelijke voorstellen te doen.

Je kunt je inschrijven voor deze opleiding als je bij de start 18 jaar of ouder bent en in het bezit bent van een van de volgende diploma’s:

 • VMBO kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg.
 • MBO-diploma niveau 2 of 3.
 • Diploma LBO, VBO of MAVO.
 • Overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar.
 • LOI-diploma MBO-basisopleiding (afkomstig uit een MBO-opleiding op niveau 4).
 • LOI-diploma kort MBO-programma (afkomstig uit een MBO-opleiding op niveau 4).

Voldoe je niet aan de vooropleidingseisen, maar ben je 18 jaar of ouder (op de dag van het examen), dan is het mogelijk om het Toelatingsexamen 18+ af te leggen.

Programma

return

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Voor de modules Engels, Rekenen en Nederlands worden twee keer per jaar webinars aangeboden. Een webinar kun je na afloop via de online leeromgeving terugkijken op een moment wanneer het jou uitkomt.

Studieduur en kosten

Een MBO-opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. De studielast van een MBO-opleiding wordt gerekend in studiebelastingsuren (SBU’s). In het reguliere MBO-onderwijs geldt een studiebelasting van ruim 30 uur per week. LOI-studenten hebben over het algemeen meer werkervaring. Zij gaan daardoor efficiënter door de opleiding heen en besparen veel tijd.

De studiebelasting van een MBO-opleiding bij de LOI is in de praktijk dan ook lager dan bij een reguliere MBO-opleiding. De uiteindelijke studiebelasting verschilt per student en is afhankelijk van je niveau, kennis en werkervaring. De hieronder genoemde studieduur is inclusief stage-uren.

Studieduur: 24 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand, per jaar (met 3% korting*) of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 24 x € 95,00 Lesgeld klassikaal : 24 x € 169,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 49,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het lesgeld is inclusief:
 • MBO Kick-off. 
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Intensieve begeleiding tijdens de stage.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten (tot twee keer de aanbevolen studieduur).

We gaan ervan uit dat je zelf beschikt over eventuele benodigde software. Van de meeste pakketten zijn online trialversies beschikbaar die je gedurende een beperkte periode gratis kunt gebruiken.

Examenkosten

Examengeld: 24 x € 59,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via de LOI wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

De opleiding MBO Office & management support specialist bestaat uit verschillende onderdelen:

Algemene modules

Deze modules moet iedere MBO 4-student volgen. Je volgt bijvoorbeeld modules Nederlands en Rekenen.

Beroepsspecifieke modules

Dit zijn de modules die horen bij het vak office support. Je leert bijvoorbeeld over informatiemanagement, communicatie en projectmanagement. Ook leer je het Engels dat je in een zakelijke omgeving nodig hebt.

Keuzedelen

Je volgt twee of drie vakken naar keuze (afhankelijk van het aantal studiebelastingsuren dat bij een vak hoort). De LOI biedt een groot aantal keuzedelen. Er zit dan ook zeker iets voor je bij!

Stage

Tijdens de stage pas je de kennis die je hebt opgedaan, toe in de praktijk. Ook oefen je je vaardigheden. Je begint pas in de loop van de opleiding met de stage. Het is dus niet nodig om meteen bij de start van je opleiding al een stageplaats te hebben.

Je loopt bij deze opleiding minimaal 640  uur stage. Hoe je dit indeelt, mag je zelf bepalen in overleg met het leerbedrijf. Fulltime, parttime, vrijwel alles is mogelijk, zolang je de 640 uur maar maakt. Je begint pas in de loop van de opleiding met de stage. Het is dus niet nodig om meteen bij de start al een stageplek te hebben.

Tijdens de stage word je op de werkvloer begeleid door een praktijkopleider vanuit het leerbedrijf. Vanuit de LOI staat de praktijkbegeleider voor je klaar.

Diploma

return

Diploma

Kostenoverzicht

return
Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 3745,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 2745,00

Heb je vragen over deze scholing met STAP-budget?

Mail met stapcoach@opleiding.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.