Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

Dit is je keuze:

HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening

E-learning
3maanden
LOI
(-)
€ 479,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1479,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1479,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
E-learning
3maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
icon
return

Terug

close

Algemeen

Introductie

Het korte HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening omvat verschillende modules uit de bachelor SPD. Studeer flexibel thuis met online begeleiding.

Omschrijving

Tijdens het HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening doe je belangrijke kennis en vaardigheden op op het gebied van complexe onderwerpen van comptabele techniek van de verwerking van belastingen naar de winst. Daarnaast gaat de opleiding in op het administratief verwerken van deelnemingen en de administratie omtrent de geconsolideerde jaarrekening.De opleiding omvat verschillende modules uit de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

In het kort

Heb je in je functie te maken met het lezen of opstellen van fiscale en geconsolideerde jaarrekeningen, maar mis je nog kennis op dit gebied? Kies dan voor het korte HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening. In korte tijd is je vakkennis op peil.

In deze opleiding leer je o.a. over het administratief verwerken van belastingen naar winst en de administratie te voeren omtrent de geconsolideerde jaarrekening. Deze opleiding is praktijkgericht. Je doet niet alleen kennis op, maar ontwikkelt ook je vaardigheden en past het geleerde direct toe in praktijkcases voor een maximaal leerrendement.

Daarom kies je voor het HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening
 • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Veelgevraagde kennis, waardevolle toevoeging op je cv.
 • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie.

Je studeert om iets te bereiken. Dan wil je wel zeker weten dat je een opleiding volgt van hoge kwaliteit. Bij LOI Hogeschool krijg je die garantie.

Kwaliteit staat bij al onze opleidingen voorop. Zo zijn alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool NVAO-geaccrediteerd. In een kort HBO-programma volg je één of meerdere modules uit zo’n geaccrediteerde bachelor. Daarnaast heeft LOI Hogeschool als enige particuliere opleider, het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg. Je behaalt dan ook een diploma of certificaat waarmee werkgevers je graag zien komen.

Wil je wel kennis op HBO-niveau opdoen, maar geen vierjarige opleiding volgen? Dan is een kort HBO-programma de ideale keuze. In korte tijd verdiep je je gericht in een onderwerp en behaal je een waardevol diploma.

Een kort HBO-programma bestaat uit één of meerdere modules uit een volledige bacheloropleiding. Je profiteert dan ook van dezelfde kwaliteit. En wil je later alsnog de bachelor volgen? Dan kun je het diploma inbrengen om vrijstelling aan te vragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

Studiemethode en begeleiding

Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een thuisstudie van de LOI biedt alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De opleiding Fiscale en geconsolideerde jaarrekening is bedoeld voor professionals die op HBO-niveau kennis willen opdoen op het gebied van jaarrekeningen. Zo is de opleiding bijvoorbeeld een goede keuze voor medewerkers van accountantskantoren en belastingkantoren en administrateurs in het MKB die zich op HBO-niveau willen verdiepen in de administratie rond de geconsolideerde jaarrekening.

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. De opleiding HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening bouwt voort op de kennis uit de SPD-module Jaarrekening.

Programma

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan deze opleiding sneller worden afgerond.

Studieduur: 3 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 3 x € 369,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Extra studiematerialen

Voor de opleiding heb je een rekenmachine met solver-functie nodig

Examenkosten

Examengeld: 3 x € 99,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

Tijdens de opleiding doe je belangrijke kennis en vaardigheden op op het gebied van complexe onderwerpen van comptabele techniek van de verwerking van belastingen naar de winst. Daarnaast gaat de opleiding in op het administratief verwerken van deelnemingen en de administratie omtrent de geconsolideerde jaarrekening.

De opleiding bestaat uit de volgende modules:

Fiscale jaarrekening

Deze module richt zicht op het administratief verwerken van belastingen naar winst. Je doet kennis op van comptabele techniek. Ook werk je aan je vaardigheden op dit gebied.

Geconsolideerde jaarrekening

Na het afronden van deze module ben je in staat om deelnemingen administratief te verwerken. Ook ben je in staat de administratie te voeren omtrent de geconsolideerde jaarrekening.

Diploma

Certificaat

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1479,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 479,00
back Terug
close

Kies je startdatum:

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1479,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 479,00
return

Terug

Download PDF

close
close
pdf

Ja, stuur mij een PDF

Stuur mij een PDF

Ontvang eenmalig een pdf per e-mail met de actuele opleidingsinformatie van
HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening’.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd
close Terug Filter startdata close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

return

Terug

close
close
close

Sla je favoriet op

Ontvang eenmalig een e-mail met de link naar de opleidingsinformatie van
HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekeningper e-mail.

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd

STAP-budget

Waarom je er snel bij moet zijn

Er zijn 5 tijdvakken dit jaar waarop telkens een deel van het STAP-budget vrijkomt. Er is per tijdvak ruimte voor zo’n 40.000 aanvragen. Op= op!

Dit is je keuze:

HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening

Dit is je keuze:

HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening

E-learning
3maanden
LOI
(-)
€ 479,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1479,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1479,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
E-learning
3maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
Filter startdata
close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

Algemeen

return

Introductie

Het korte HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening omvat verschillende modules uit de bachelor SPD. Studeer flexibel thuis met online begeleiding.

Omschrijving

Tijdens het HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening doe je belangrijke kennis en vaardigheden op op het gebied van complexe onderwerpen van comptabele techniek van de verwerking van belastingen naar de winst. Daarnaast gaat de opleiding in op het administratief verwerken van deelnemingen en de administratie omtrent de geconsolideerde jaarrekening.De opleiding omvat verschillende modules uit de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

In het kort

Heb je in je functie te maken met het lezen of opstellen van fiscale en geconsolideerde jaarrekeningen, maar mis je nog kennis op dit gebied? Kies dan voor het korte HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening. In korte tijd is je vakkennis op peil.

In deze opleiding leer je o.a. over het administratief verwerken van belastingen naar winst en de administratie te voeren omtrent de geconsolideerde jaarrekening. Deze opleiding is praktijkgericht. Je doet niet alleen kennis op, maar ontwikkelt ook je vaardigheden en past het geleerde direct toe in praktijkcases voor een maximaal leerrendement.

Daarom kies je voor het HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening
 • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Veelgevraagde kennis, waardevolle toevoeging op je cv.
 • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie.

Je studeert om iets te bereiken. Dan wil je wel zeker weten dat je een opleiding volgt van hoge kwaliteit. Bij LOI Hogeschool krijg je die garantie.

Kwaliteit staat bij al onze opleidingen voorop. Zo zijn alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool NVAO-geaccrediteerd. In een kort HBO-programma volg je één of meerdere modules uit zo’n geaccrediteerde bachelor. Daarnaast heeft LOI Hogeschool als enige particuliere opleider, het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg. Je behaalt dan ook een diploma of certificaat waarmee werkgevers je graag zien komen.

Wil je wel kennis op HBO-niveau opdoen, maar geen vierjarige opleiding volgen? Dan is een kort HBO-programma de ideale keuze. In korte tijd verdiep je je gericht in een onderwerp en behaal je een waardevol diploma.

Een kort HBO-programma bestaat uit één of meerdere modules uit een volledige bacheloropleiding. Je profiteert dan ook van dezelfde kwaliteit. En wil je later alsnog de bachelor volgen? Dan kun je het diploma inbrengen om vrijstelling aan te vragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

Studiemethode en begeleiding

Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een thuisstudie van de LOI biedt alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De opleiding Fiscale en geconsolideerde jaarrekening is bedoeld voor professionals die op HBO-niveau kennis willen opdoen op het gebied van jaarrekeningen. Zo is de opleiding bijvoorbeeld een goede keuze voor medewerkers van accountantskantoren en belastingkantoren en administrateurs in het MKB die zich op HBO-niveau willen verdiepen in de administratie rond de geconsolideerde jaarrekening.

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. De opleiding HBO-programma Fiscale en geconsolideerde jaarrekening bouwt voort op de kennis uit de SPD-module Jaarrekening.

Programma

return

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan deze opleiding sneller worden afgerond.

Studieduur: 3 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 3 x € 369,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Extra studiematerialen

Voor de opleiding heb je een rekenmachine met solver-functie nodig

Examenkosten

Examengeld: 3 x € 99,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

Tijdens de opleiding doe je belangrijke kennis en vaardigheden op op het gebied van complexe onderwerpen van comptabele techniek van de verwerking van belastingen naar de winst. Daarnaast gaat de opleiding in op het administratief verwerken van deelnemingen en de administratie omtrent de geconsolideerde jaarrekening.

De opleiding bestaat uit de volgende modules:

Fiscale jaarrekening

Deze module richt zicht op het administratief verwerken van belastingen naar winst. Je doet kennis op van comptabele techniek. Ook werk je aan je vaardigheden op dit gebied.

Geconsolideerde jaarrekening

Na het afronden van deze module ben je in staat om deelnemingen administratief te verwerken. Ook ben je in staat de administratie te voeren omtrent de geconsolideerde jaarrekening.

Diploma

return

Certificaat

Kostenoverzicht

return
Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1479,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 479,00

Heb je vragen over deze scholing met STAP-budget?

Mail met stapcoach@opleiding.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.