Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

Dit is je keuze:

HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA)

Overig
E-learning
2maanden
LOI
(-)
€ 0,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 793,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 793,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
Overig
E-learning
2maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
icon
return

Terug

close

Algemeen

Introductie

Behaal het officiële en veelgevraagde Cisco-certificaat 200-301. HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA) inclusief lesmateriaal en begeleiding. Schrijf je in.

Omschrijving

Het HBO-programma Certified Network Associate (CCNA) is een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met het implementeren en beheren van netwerken en zich hier op HBO-niveau in wil specialiseren. Met deze opleiding behaal je bovendien een officiële Cisco-certificering. Je wordt in twee maanden opgeleid tot Cisco Certified Network Associate (CCNA). Een zeer waardevolle toevoeging op je cv!De opleiding biedt je veelgevraagde kennis en vaardigheden. Na afronding ben je in staat een computernetwerk te configureren en kun je eenvoudige problemen in een computernetwerk oplossen. Je leert o.a. over de switchtechnologie, virtuele LAN's (VLAN's), IP-routing, het beheer van IP-verkeer, draadloze netwerken, netwerkbeveiliging en het monitoren van een netwerk. Ook leer je werken met Cisco IOS.De getoonde kosten zijn exclusief externe examenkosten.

In het kort

Het HBO-programma Certified Network Associate (CCNA) is een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met het implementeren en beheren van netwerken en zich hier op HBO-niveau in wil specialiseren. Met deze opleiding behaal je bovendien een officiële Cisco-certificering. Je wordt in twee maanden opgeleid tot Cisco Certified Network Associate (CCNA). Een zeer waardevolle toevoeging op je cv!

Deze CCNA-opleiding biedt je veelgevraagde kennis en vaardigheden. Na afronding ben je in staat een computernetwerk te configureren en kun je eenvoudige problemen in een computernetwerk oplossen. Je leert o.a. over de switchtechnologie, virtuele LAN's (VLAN's), IP-routing, het beheer van IP-verkeer, draadloze netwerken, netwerkbeveiliging en het monitoren van een netwerk. Ook leer je werken met Cisco IOS.

Daarom kies je voor het HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA)
 • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
 • Behaal de officiële Cisco-certificering 200-301.
 • Studeer naar keuze thuis of klassikaal.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Veelgevraagde kennis, waardevolle toevoeging op je cv.
 • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige bacheloropleiding Technische Informatica.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

Het HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA) is bestemd voor IT professionals die Cisco-netwerken gaan implementeren en beheren. Zo is de opleiding o.a. interessant voor netwerktechnici, netwerkbeheerders, helpdeskmedewerkers of network support engineers. Daarnaast is deze opleiding geschikt voor IT professionals die de Cisco CCNA-certificering willen behalen, onafhankelijk van hun specialisatie.

Voor het volgen van deze opleiding, is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO/MBO-niveau gewenst en gaan we uit van enige basiskennis op het gebied van PC- en netwerktechnologie.

Programma

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan een thuisstudie sneller worden afgerond.

Studieduur: 2 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 2 x € 359,00 Collegegeld klassikaal : 2 x € 389,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Het totale examengeld bedraagt ongeveer € 324,00. Je betaalt dit bedrag aan de desbetreffende exameninstantie.

Houd er rekening mee dat kosten voor externe examens niet onder de STAP-regeling vallen. Je kunt alleen STAP-budget aanvragen voor kosten die je aan de LOI betaalt. Externe examenkosten betaal je zelf aan de desbetreffende exameninstantie.

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

De opleiding Cisco Certified Network Administrator (CCNA) is volledig afgestemd op de nieuwste exameneisen en gaat o.a. in op Networking Fundamentals, Network Access, IP Connectivity, IP Services, Security Fundamentals en Automation and Programmability.

Na afronding kun je o.a.:

 • een computernetwerk configureren en eenvoudige problemen in een computernetwerk oplossen.
 • LAN Switching technologies configureren, verfieëren en LAN Switching problemen oplossen.
 • VLAN, InterVLAN routing, (R)STP en EtherChannel implementeren in een bedrijfsnetwerk.
 • IPv4 adressering beschrijven en toepassen.
 • IPv6 configureren op devices.
 • routing configureren en routing problemen oplossen.
 • WAN technologies configureren en specifieke WAN problemen oplossen.
 • concepten van cloud computing beschrijven.
 • WAN, WLAN, VPN en SDN concepten beschrijven.
 • Basic Security instellingen van device en backplane instellen.

Diploma

Certificaat

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 793,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 0,00
back Terug
close

Kies je startdatum:

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 793,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 0,00
return

Terug

Download PDF

close
close
pdf

Ja, stuur mij een PDF

Stuur mij een PDF

Ontvang eenmalig een pdf per e-mail met de actuele opleidingsinformatie van
HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA)’.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd
close Terug Filter startdata close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

return

Terug

close
close
close

Sla je favoriet op

Ontvang eenmalig een e-mail met de link naar de opleidingsinformatie van
HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA)per e-mail.

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd

STAP-budget

Waarom je er snel bij moet zijn

Er zijn 5 tijdvakken dit jaar waarop telkens een deel van het STAP-budget vrijkomt. Er is per tijdvak ruimte voor zo’n 40.000 aanvragen. Op= op!

Dit is je keuze:

HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA)

Dit is je keuze:

HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA)

Overig
E-learning
2maanden
LOI
(-)
€ 0,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 793,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 793,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
Overig
E-learning
2maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
Filter startdata
close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

Algemeen

return

Introductie

Behaal het officiële en veelgevraagde Cisco-certificaat 200-301. HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA) inclusief lesmateriaal en begeleiding. Schrijf je in.

Omschrijving

Het HBO-programma Certified Network Associate (CCNA) is een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met het implementeren en beheren van netwerken en zich hier op HBO-niveau in wil specialiseren. Met deze opleiding behaal je bovendien een officiële Cisco-certificering. Je wordt in twee maanden opgeleid tot Cisco Certified Network Associate (CCNA). Een zeer waardevolle toevoeging op je cv!De opleiding biedt je veelgevraagde kennis en vaardigheden. Na afronding ben je in staat een computernetwerk te configureren en kun je eenvoudige problemen in een computernetwerk oplossen. Je leert o.a. over de switchtechnologie, virtuele LAN's (VLAN's), IP-routing, het beheer van IP-verkeer, draadloze netwerken, netwerkbeveiliging en het monitoren van een netwerk. Ook leer je werken met Cisco IOS.De getoonde kosten zijn exclusief externe examenkosten.

In het kort

Het HBO-programma Certified Network Associate (CCNA) is een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met het implementeren en beheren van netwerken en zich hier op HBO-niveau in wil specialiseren. Met deze opleiding behaal je bovendien een officiële Cisco-certificering. Je wordt in twee maanden opgeleid tot Cisco Certified Network Associate (CCNA). Een zeer waardevolle toevoeging op je cv!

Deze CCNA-opleiding biedt je veelgevraagde kennis en vaardigheden. Na afronding ben je in staat een computernetwerk te configureren en kun je eenvoudige problemen in een computernetwerk oplossen. Je leert o.a. over de switchtechnologie, virtuele LAN's (VLAN's), IP-routing, het beheer van IP-verkeer, draadloze netwerken, netwerkbeveiliging en het monitoren van een netwerk. Ook leer je werken met Cisco IOS.

Daarom kies je voor het HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA)
 • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
 • Behaal de officiële Cisco-certificering 200-301.
 • Studeer naar keuze thuis of klassikaal.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Veelgevraagde kennis, waardevolle toevoeging op je cv.
 • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige bacheloropleiding Technische Informatica.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

Het HBO-programma Cisco Certified Network Associate (CCNA) is bestemd voor IT professionals die Cisco-netwerken gaan implementeren en beheren. Zo is de opleiding o.a. interessant voor netwerktechnici, netwerkbeheerders, helpdeskmedewerkers of network support engineers. Daarnaast is deze opleiding geschikt voor IT professionals die de Cisco CCNA-certificering willen behalen, onafhankelijk van hun specialisatie.

Voor het volgen van deze opleiding, is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO/MBO-niveau gewenst en gaan we uit van enige basiskennis op het gebied van PC- en netwerktechnologie.

Programma

return

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan een thuisstudie sneller worden afgerond.

Studieduur: 2 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 2 x € 359,00 Collegegeld klassikaal : 2 x € 389,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Het totale examengeld bedraagt ongeveer € 324,00. Je betaalt dit bedrag aan de desbetreffende exameninstantie.

Houd er rekening mee dat kosten voor externe examens niet onder de STAP-regeling vallen. Je kunt alleen STAP-budget aanvragen voor kosten die je aan de LOI betaalt. Externe examenkosten betaal je zelf aan de desbetreffende exameninstantie.

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

De opleiding Cisco Certified Network Administrator (CCNA) is volledig afgestemd op de nieuwste exameneisen en gaat o.a. in op Networking Fundamentals, Network Access, IP Connectivity, IP Services, Security Fundamentals en Automation and Programmability.

Na afronding kun je o.a.:

 • een computernetwerk configureren en eenvoudige problemen in een computernetwerk oplossen.
 • LAN Switching technologies configureren, verfieëren en LAN Switching problemen oplossen.
 • VLAN, InterVLAN routing, (R)STP en EtherChannel implementeren in een bedrijfsnetwerk.
 • IPv4 adressering beschrijven en toepassen.
 • IPv6 configureren op devices.
 • routing configureren en routing problemen oplossen.
 • WAN technologies configureren en specifieke WAN problemen oplossen.
 • concepten van cloud computing beschrijven.
 • WAN, WLAN, VPN en SDN concepten beschrijven.
 • Basic Security instellingen van device en backplane instellen.

Diploma

return

Certificaat

Kostenoverzicht

return
Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 793,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 0,00

Heb je vragen over deze scholing met STAP-budget?

Mail met stapcoach@opleiding.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.