Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

Dit is je keuze:

HBO-programma Bedrijfskunde

E-learning
12maanden
LOI
(-)
€ 3611,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 4611,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 4611,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
E-learning
12maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
icon
return

Terug

close

Algemeen

Introductie

Met het HBO-programma Bedrijfskunde doe je in korte tijd ruime basiskennis op en kun je eenvoudig doorstromen in de gelijknamige HBO-bacheloropleiding.

Omschrijving

Binnen elke organisatie is er behoefte aan managers die kennis hebben van bedrijfsprocessen, in staat zijn deze aan te passen en leiding te geven. Met het HBO-programma Bedrijfskunde doe je dan ook zeer waardevolle kennis op. Het vakgebied is breed en de doorgroeimogelijkheden zijn vaak groot, waardoor je carrièreperspectieven op de arbeidsmarkt goed zijn.De opleiding legt in kort tijd een goede basis voor een functie op managementniveau. Je verwerft kennis op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfseconomie, management en recht. Zo leer je bijvoorbeeld over bedrijfseconomische vraagstukken, financiering, kwaliteits- en procesmanagement en ICT. Ook voor de benodigde vaardigheden is veel aandacht. Je ontwikkelt bijvoorbeeld je vaardigheid in analyseren, adviseren, communiceren en motiveren. Een breed en zeer actueel programma dus, waarbij de theorie direct aan de praktijk wordt gekoppeld.

In het kort

Binnen elke organisatie is er behoefte aan managers die kennis hebben van bedrijfsprocessen, in staat zijn deze aan te passen en leiding te geven. Met het HBO-programma Bedrijfskunde doe je dan ook zeer waardevolle kennis op. Het vakgebied is breed en de doorgroeimogelijkheden zijn vaak groot, waardoor je carrièreperspectieven op de arbeidsmarkt goed zijn.

De opleiding legt in kort tijd een goede basis voor een functie op managementniveau. Je verwerft kennis op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfseconomie, management en recht. Zo leer je bijvoorbeeld over bedrijfseconomische vraagstukken, financiering, kwaliteits- en procesmanagement en ICT. Ook voor de benodigde vaardigheden is veel aandacht. Je ontwikkelt bijvoorbeeld je vaardigheid in analyseren, adviseren, communiceren en motiveren. Een breed en zeer actueel programma dus, waarbij de theorie direct aan de praktijk wordt gekoppeld.

Daarom kies je voor het HBO-programma Bedrijfskunde
 • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Naar keuze thuis of klassikaal te volgen.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Inclusief vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 • Examen doen waar en wanneer je wilt.
 • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige HBO-bachelor Bedrijfskunde.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

Het HBO-programma Bedrijfskunde is bestemd voor iedereen die zich succesvol wil profileren binnen een organisatie en inzicht wil krijgen in het managen van werkprocessen, informatiestromen en -systemen en basiskennis wil op doen van bedrijfskunde, bedrijfseconomie en management. De opleiding is bovendien ideaal voor iedereen die in korte tijd zijn kennis wil vergroten of zich wil oriënteren op de bacheloropleiding Bedrijfskunde.

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO/MBO-niveau gewenst.

Programma

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan een thuisstudie sneller worden afgerond.

Studieduur: 12 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 12 x € 299,00 Collegegeld klassikaal : 12 x € 369,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 12 x € 79,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

De opleiding Bedrijfskunde biedt een breed, sterk praktijkgericht en zeer actueel programma. Dit korte HBO-programma omvat de volgende modules:

Algemene beroepsoriëntatie

In de module Algemene beroepsoriëntatie leer je om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven in relatie tot de professionele beroepsomgeving waarin je werkt (of gaat werken). Je leert om als professional naar jezelf en naar je beroepsomgeving te kijken.

Oriëntatie bedrijfseconomie

Deze module biedt inzicht in de basisbegrippen uit de bedrijfseconomie. Zo leer je onder andere onderscheid maken tussen verschillende soorten kosten. Ook het opstellen van de balans en de resultatenrekening van een organisatie komt aan bod. Daarnaast leer je kostprijzen opstellen en doe je kennis op over de financiering van een organisatie.

Inleiding recht

De module gaat in op de hoofdlijnen van het Nederlands recht en biedt een introductie in de fundamentele begrippen en onderscheidingen van het recht. Zowel privaatrecht als publiekrecht komen aan bod.

Inleiding bedrijfskunde

In deze module maak je kennis met het vakgebied bedrijfskunde. Zo wordt o.a. ingegaan op het in grote lijn analyseren van de eigen organisatie (of een deel ervan of een vergelijkbare situatie). Ook de vertaling van de analyse naar conclusies en aanbevelingen komt uitgebreid aan bod.

Middle management

In deze module doe je algemene managementkennis op en verwerf je inzicht in zaken als strategische planning en bedrijfswetgeving. Daarnaast gaat de module in op het omgaan met veranderingsprocessen, motivatie, personeelswerving en het handelen bij conflicten.

Proces- en kwaliteitsmanagement

Deze module leert je om kwaliteitsvraagstukken professioneel te benaderen. Je leert om de context van de werkvloer te verbinden met de bredere organisatie/maatschappij/wereld. Je bent je bewust van het dynamische karakter van het begrip kwaliteit, waarbij het belang van de cliënt centraal wordt gesteld. Kennis van kwaliteitsmanagement- en projectmethodieken stelt je in staat verantwoordelijkheid te nemen en verbetermogelijkheden en veranderbehoeften om te zetten in resultaatgerichte projecten.

Inleiding ICT/ informatiemanagement

De module stelt basiskennis en –vaardigheden over ICT en informatiemanagement centraal. Er is aandacht voor diverse bedrijfsinformatiesystemen, elektronische bedrijfs- en handelssystemen, beslissingsondersteunende systemen, hardware en software, gegevensbronnen, telecommunicatie en -netwerken, commerciële IT-oplossingen en beveiliging en ethische problemen.

Diploma

Certificaat

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 4611,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 3611,00
back Terug
close

Kies je startdatum:

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 4611,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 3611,00
return

Terug

Download PDF

close
close
pdf

Ja, stuur mij een PDF

Stuur mij een PDF

Ontvang eenmalig een pdf per e-mail met de actuele opleidingsinformatie van
HBO-programma Bedrijfskunde’.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd
close Terug Filter startdata close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

return

Terug

close
close
close

Sla je favoriet op

Ontvang eenmalig een e-mail met de link naar de opleidingsinformatie van
HBO-programma Bedrijfskundeper e-mail.

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd

STAP-budget

Waarom je er snel bij moet zijn

Er zijn 5 tijdvakken dit jaar waarop telkens een deel van het STAP-budget vrijkomt. Er is per tijdvak ruimte voor zo’n 40.000 aanvragen. Op= op!

Dit is je keuze:

HBO-programma Bedrijfskunde

Dit is je keuze:

HBO-programma Bedrijfskunde

E-learning
12maanden
LOI
(-)
€ 3611,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 4611,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 4611,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
E-learning
12maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
Filter startdata
close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

Algemeen

return

Introductie

Met het HBO-programma Bedrijfskunde doe je in korte tijd ruime basiskennis op en kun je eenvoudig doorstromen in de gelijknamige HBO-bacheloropleiding.

Omschrijving

Binnen elke organisatie is er behoefte aan managers die kennis hebben van bedrijfsprocessen, in staat zijn deze aan te passen en leiding te geven. Met het HBO-programma Bedrijfskunde doe je dan ook zeer waardevolle kennis op. Het vakgebied is breed en de doorgroeimogelijkheden zijn vaak groot, waardoor je carrièreperspectieven op de arbeidsmarkt goed zijn.De opleiding legt in kort tijd een goede basis voor een functie op managementniveau. Je verwerft kennis op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfseconomie, management en recht. Zo leer je bijvoorbeeld over bedrijfseconomische vraagstukken, financiering, kwaliteits- en procesmanagement en ICT. Ook voor de benodigde vaardigheden is veel aandacht. Je ontwikkelt bijvoorbeeld je vaardigheid in analyseren, adviseren, communiceren en motiveren. Een breed en zeer actueel programma dus, waarbij de theorie direct aan de praktijk wordt gekoppeld.

In het kort

Binnen elke organisatie is er behoefte aan managers die kennis hebben van bedrijfsprocessen, in staat zijn deze aan te passen en leiding te geven. Met het HBO-programma Bedrijfskunde doe je dan ook zeer waardevolle kennis op. Het vakgebied is breed en de doorgroeimogelijkheden zijn vaak groot, waardoor je carrièreperspectieven op de arbeidsmarkt goed zijn.

De opleiding legt in kort tijd een goede basis voor een functie op managementniveau. Je verwerft kennis op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfseconomie, management en recht. Zo leer je bijvoorbeeld over bedrijfseconomische vraagstukken, financiering, kwaliteits- en procesmanagement en ICT. Ook voor de benodigde vaardigheden is veel aandacht. Je ontwikkelt bijvoorbeeld je vaardigheid in analyseren, adviseren, communiceren en motiveren. Een breed en zeer actueel programma dus, waarbij de theorie direct aan de praktijk wordt gekoppeld.

Daarom kies je voor het HBO-programma Bedrijfskunde
 • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Naar keuze thuis of klassikaal te volgen.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Inclusief vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 • Examen doen waar en wanneer je wilt.
 • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige HBO-bachelor Bedrijfskunde.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

Het HBO-programma Bedrijfskunde is bestemd voor iedereen die zich succesvol wil profileren binnen een organisatie en inzicht wil krijgen in het managen van werkprocessen, informatiestromen en -systemen en basiskennis wil op doen van bedrijfskunde, bedrijfseconomie en management. De opleiding is bovendien ideaal voor iedereen die in korte tijd zijn kennis wil vergroten of zich wil oriënteren op de bacheloropleiding Bedrijfskunde.

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO/MBO-niveau gewenst.

Programma

return

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan een thuisstudie sneller worden afgerond.

Studieduur: 12 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 12 x € 299,00 Collegegeld klassikaal : 12 x € 369,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 12 x € 79,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

De opleiding Bedrijfskunde biedt een breed, sterk praktijkgericht en zeer actueel programma. Dit korte HBO-programma omvat de volgende modules:

Algemene beroepsoriëntatie

In de module Algemene beroepsoriëntatie leer je om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven in relatie tot de professionele beroepsomgeving waarin je werkt (of gaat werken). Je leert om als professional naar jezelf en naar je beroepsomgeving te kijken.

Oriëntatie bedrijfseconomie

Deze module biedt inzicht in de basisbegrippen uit de bedrijfseconomie. Zo leer je onder andere onderscheid maken tussen verschillende soorten kosten. Ook het opstellen van de balans en de resultatenrekening van een organisatie komt aan bod. Daarnaast leer je kostprijzen opstellen en doe je kennis op over de financiering van een organisatie.

Inleiding recht

De module gaat in op de hoofdlijnen van het Nederlands recht en biedt een introductie in de fundamentele begrippen en onderscheidingen van het recht. Zowel privaatrecht als publiekrecht komen aan bod.

Inleiding bedrijfskunde

In deze module maak je kennis met het vakgebied bedrijfskunde. Zo wordt o.a. ingegaan op het in grote lijn analyseren van de eigen organisatie (of een deel ervan of een vergelijkbare situatie). Ook de vertaling van de analyse naar conclusies en aanbevelingen komt uitgebreid aan bod.

Middle management

In deze module doe je algemene managementkennis op en verwerf je inzicht in zaken als strategische planning en bedrijfswetgeving. Daarnaast gaat de module in op het omgaan met veranderingsprocessen, motivatie, personeelswerving en het handelen bij conflicten.

Proces- en kwaliteitsmanagement

Deze module leert je om kwaliteitsvraagstukken professioneel te benaderen. Je leert om de context van de werkvloer te verbinden met de bredere organisatie/maatschappij/wereld. Je bent je bewust van het dynamische karakter van het begrip kwaliteit, waarbij het belang van de cliënt centraal wordt gesteld. Kennis van kwaliteitsmanagement- en projectmethodieken stelt je in staat verantwoordelijkheid te nemen en verbetermogelijkheden en veranderbehoeften om te zetten in resultaatgerichte projecten.

Inleiding ICT/ informatiemanagement

De module stelt basiskennis en –vaardigheden over ICT en informatiemanagement centraal. Er is aandacht voor diverse bedrijfsinformatiesystemen, elektronische bedrijfs- en handelssystemen, beslissingsondersteunende systemen, hardware en software, gegevensbronnen, telecommunicatie en -netwerken, commerciële IT-oplossingen en beveiliging en ethische problemen.

Diploma

return

Certificaat

Kostenoverzicht

return
Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 4611,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 3611,00

Heb je vragen over deze scholing met STAP-budget?

Mail met stapcoach@opleiding.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.