Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

Dit is je keuze:

HBO-programma Basis HRM

E-learning
6maanden
LOI
(-)
€ 1403,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 2403,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 2403,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
E-learning
6maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
icon
return

Terug

close

Algemeen

Introductie

Het HBO-programma Basis HRM biedt een goede kennismaking met dit interessante en dynamische vakgebied. Inclusief vakliteratuur en begeleiding door professionals.

Omschrijving

Het vakgebied HRM is niet alleen razend interessant, maar ook nog eens continu in beweging. Arbeidsrelaties veranderen, regelgeving verandert en ook op het gebied van werving en selectie komen er steeds nieuwe mogelijkheden bij. Als HRM’er sta je dan ook nooit stil in je ontwikkeling. Jouw kennis en kunde dragen bij aan het binnenhalen van de juiste mensen en het boeien en binden van medewerkers.Spreekt een carrière in humanresourcesmanagement je aan en wil je nader kennismaken met dit uitdagende vakgebied? Dan is het HBO-programma Basis HRM de ideale keuze. Je krijgt een goed beeld van het vakgebied en doet belangrijke kennis op over o.a. arbeidsrecht, werving en selectie en actuele ontwikkelingen op HRM-gebied.De opleiding biedt niet alleen de nodige theoretische kennis, maar koppelt deze meteen aan de praktijk. Zo krijg je een nog beter beeld van het werkveld en leer je de opgedane kennis meteen toepassen.

In het kort

Het vakgebied HRM is niet alleen razend interessant, maar ook nog eens continu in beweging. Arbeidsrelaties veranderen, regelgeving verandert en ook op het gebied van werving en selectie komen er steeds nieuwe mogelijkheden bij. Als HRM’er sta je dan ook nooit stil in je ontwikkeling. Jouw kennis en kunde dragen bij aan het binnenhalen van de juiste mensen en het boeien en binden van medewerkers.

Spreekt een carrière in humanresourcesmanagement je aan en wil je nader kennismaken met dit uitdagende vakgebied? Dan is het HBO-programma Basis HRM de ideale keuze. Je krijgt een goed beeld van het vakgebied en doet belangrijke kennis op over o.a. arbeidsrecht, werving en selectie en actuele ontwikkelingen op HRM-gebied.

De opleiding biedt niet alleen de nodige theoretische kennis, maar koppelt deze meteen aan de praktijk. Zo krijg je een nog beter beeld van het werkveld en leer je de opgedane kennis meteen toepassen. Na afronding ben je dan ook klaar om de eerste stappen te zetten in een vakgebied met tal van doorgroeimogelijkheden.

Daarom kies je voor het HBO-programma Basis HRM
 • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
 • Flexibel via thuisstudie, goed te combineren met een baan.
 • Sterk praktijkgericht, direct toepasbaar.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige bacheloropleiding Management – specialisatie HRM.

Studiemethode en begeleiding

Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een thuisstudie van de LOI biedt alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

Het HBO-programma Basis HRM biedt een goede kennismaking met het vakgebied. De opleiding is een goede keuze voor startende professionals in HRM, maar ook voor professionals die de overstap willen maken naar dit vakgebied.

Voor toelating tot deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Programma

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan deze opleiding sneller worden afgerond.

Studieduur: 6 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 6 x € 339,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 6 x € 49,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

De opleiding omvat drie modules en koppelt de theorie meteen aan de praktijk.

Humanresourcesmanagement

Humanresourcesmanagement draait om het grote belang van de mens als belangrijke productiefactor. Maar hoe benut je het menselijk kapitaal optimaal? En welke strategische, tactische en operationele keuzes moeten daarbij worden gemaakt? Deze module gaat in op het plannen en beheersen van personeelsstromen, motiveren en sturen en het ontwikkelen van mens en organisatie.

De module sluit goed aan op actuele ontwikkelingen op HRM-gebied. Zo is er bijvoorbeeld aandacht voor veranderingen in het sollicitatieproces, de rol van zzp’ers op de arbeidsmarkt, de verandering van de Nederlandse economie in een dienstenmaatschappij en de opkomst van lifetime employability. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de aanpak van HRM en de instrumenten die daarbij gehanteerd worden?

Arbeidsrecht

De module geeft inzicht in de verschillende aspecten van arbeidsrecht en laat zien hoe je hier vanuit de werkgeverskant mee te maken kunt hebben. Onderwerpen die aan bod komen zijn arbeidsrecht, cao, medezeggenschapsrecht, sociaal recht, bedrijfsongevallen, ziekte en aansprakelijkheid.

Je legt met deze module niet alleen een stevige theoretische basis, maar doet ook de vaardigheden op die je nodig hebt bij het opmaken van een arbeidsovereenkomst of het oplossen van complexe arbeidsrechtelijke casussen.

Werving, selectie en assessment

Hoe krijg je de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek? Dat is de vraag die centraal staat in deze module. Je leert o.a. over verschillende gangbare vormen van werving en selectie. Ook actuele ontwikkelingen zoals het werven via social media krijgen daarbij uitgebreid aandacht. Daarnaast gaat de module in op het assessment als onderdeel van het selectieproces. Uit welke onderdelen bestaat een assessment? Hoe interpreteer je de onderzoeksresultaten? En wat is de voorspellende waarde van een assessment?

Diploma

Certificaat

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 2403,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 1403,00
back Terug
close

Kies je startdatum:

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 2403,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 1403,00
return

Terug

Download PDF

close
close
pdf

Ja, stuur mij een PDF

Stuur mij een PDF

Ontvang eenmalig een pdf per e-mail met de actuele opleidingsinformatie van
HBO-programma Basis HRM’.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd
close Terug Filter startdata close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

return

Terug

close
close
close

Sla je favoriet op

Ontvang eenmalig een e-mail met de link naar de opleidingsinformatie van
HBO-programma Basis HRMper e-mail.

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd

STAP-budget

Waarom je er snel bij moet zijn

Er zijn 5 tijdvakken dit jaar waarop telkens een deel van het STAP-budget vrijkomt. Er is per tijdvak ruimte voor zo’n 40.000 aanvragen. Op= op!

Dit is je keuze:

HBO-programma Basis HRM

Dit is je keuze:

HBO-programma Basis HRM

E-learning
6maanden
LOI
(-)
€ 1403,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 2403,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 2403,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
E-learning
6maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
Filter startdata
close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

Algemeen

return

Introductie

Het HBO-programma Basis HRM biedt een goede kennismaking met dit interessante en dynamische vakgebied. Inclusief vakliteratuur en begeleiding door professionals.

Omschrijving

Het vakgebied HRM is niet alleen razend interessant, maar ook nog eens continu in beweging. Arbeidsrelaties veranderen, regelgeving verandert en ook op het gebied van werving en selectie komen er steeds nieuwe mogelijkheden bij. Als HRM’er sta je dan ook nooit stil in je ontwikkeling. Jouw kennis en kunde dragen bij aan het binnenhalen van de juiste mensen en het boeien en binden van medewerkers.Spreekt een carrière in humanresourcesmanagement je aan en wil je nader kennismaken met dit uitdagende vakgebied? Dan is het HBO-programma Basis HRM de ideale keuze. Je krijgt een goed beeld van het vakgebied en doet belangrijke kennis op over o.a. arbeidsrecht, werving en selectie en actuele ontwikkelingen op HRM-gebied.De opleiding biedt niet alleen de nodige theoretische kennis, maar koppelt deze meteen aan de praktijk. Zo krijg je een nog beter beeld van het werkveld en leer je de opgedane kennis meteen toepassen.

In het kort

Het vakgebied HRM is niet alleen razend interessant, maar ook nog eens continu in beweging. Arbeidsrelaties veranderen, regelgeving verandert en ook op het gebied van werving en selectie komen er steeds nieuwe mogelijkheden bij. Als HRM’er sta je dan ook nooit stil in je ontwikkeling. Jouw kennis en kunde dragen bij aan het binnenhalen van de juiste mensen en het boeien en binden van medewerkers.

Spreekt een carrière in humanresourcesmanagement je aan en wil je nader kennismaken met dit uitdagende vakgebied? Dan is het HBO-programma Basis HRM de ideale keuze. Je krijgt een goed beeld van het vakgebied en doet belangrijke kennis op over o.a. arbeidsrecht, werving en selectie en actuele ontwikkelingen op HRM-gebied.

De opleiding biedt niet alleen de nodige theoretische kennis, maar koppelt deze meteen aan de praktijk. Zo krijg je een nog beter beeld van het werkveld en leer je de opgedane kennis meteen toepassen. Na afronding ben je dan ook klaar om de eerste stappen te zetten in een vakgebied met tal van doorgroeimogelijkheden.

Daarom kies je voor het HBO-programma Basis HRM
 • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
 • Flexibel via thuisstudie, goed te combineren met een baan.
 • Sterk praktijkgericht, direct toepasbaar.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige bacheloropleiding Management – specialisatie HRM.

Studiemethode en begeleiding

Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een thuisstudie van de LOI biedt alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

Het HBO-programma Basis HRM biedt een goede kennismaking met het vakgebied. De opleiding is een goede keuze voor startende professionals in HRM, maar ook voor professionals die de overstap willen maken naar dit vakgebied.

Voor toelating tot deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Programma

return

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan deze opleiding sneller worden afgerond.

Studieduur: 6 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 6 x € 339,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 6 x € 49,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

De opleiding omvat drie modules en koppelt de theorie meteen aan de praktijk.

Humanresourcesmanagement

Humanresourcesmanagement draait om het grote belang van de mens als belangrijke productiefactor. Maar hoe benut je het menselijk kapitaal optimaal? En welke strategische, tactische en operationele keuzes moeten daarbij worden gemaakt? Deze module gaat in op het plannen en beheersen van personeelsstromen, motiveren en sturen en het ontwikkelen van mens en organisatie.

De module sluit goed aan op actuele ontwikkelingen op HRM-gebied. Zo is er bijvoorbeeld aandacht voor veranderingen in het sollicitatieproces, de rol van zzp’ers op de arbeidsmarkt, de verandering van de Nederlandse economie in een dienstenmaatschappij en de opkomst van lifetime employability. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de aanpak van HRM en de instrumenten die daarbij gehanteerd worden?

Arbeidsrecht

De module geeft inzicht in de verschillende aspecten van arbeidsrecht en laat zien hoe je hier vanuit de werkgeverskant mee te maken kunt hebben. Onderwerpen die aan bod komen zijn arbeidsrecht, cao, medezeggenschapsrecht, sociaal recht, bedrijfsongevallen, ziekte en aansprakelijkheid.

Je legt met deze module niet alleen een stevige theoretische basis, maar doet ook de vaardigheden op die je nodig hebt bij het opmaken van een arbeidsovereenkomst of het oplossen van complexe arbeidsrechtelijke casussen.

Werving, selectie en assessment

Hoe krijg je de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek? Dat is de vraag die centraal staat in deze module. Je leert o.a. over verschillende gangbare vormen van werving en selectie. Ook actuele ontwikkelingen zoals het werven via social media krijgen daarbij uitgebreid aandacht. Daarnaast gaat de module in op het assessment als onderdeel van het selectieproces. Uit welke onderdelen bestaat een assessment? Hoe interpreteer je de onderzoeksresultaten? En wat is de voorspellende waarde van een assessment?

Diploma

return

Certificaat

Kostenoverzicht

return
Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 2403,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 1403,00

Heb je vragen over deze scholing met STAP-budget?

Mail met stapcoach@opleiding.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.