Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

Dit is je keuze:

HBO-programma Back-end Java developer

E-learning
5maanden
LOI
(-)
€ 965,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1965,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1965,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
E-learning
5maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
icon
return

Terug

close

Algemeen

Introductie

Met het HBO-programma Back-end Java developer doe je veelgevraagde kennis op. Behaal al tijdens de opleiding drie extra branche-erkende diploma’s!

Omschrijving

Als back-end developer ben je verantwoordelijk voor de achterkant van een applicatie. Zo zorg je bijvoorbeeld voor de koppeling met andere applicaties of vertaal je functionele wensen naar concrete technische oplossingen. Vaak ben je gespecialiseerd in een bepaalde programmeertaal of een specifiek framework. Met het HBO-programma Back-end Java developer doe je alle kennis en vaardigheden op om als back-end ontwikkelaar aan de slag te gaan, waarbij je je specialiseert in JAVA. De opleiding gaat verder onder andere in op UML, databases en MySQL en Java-programmeren. Omdat je als back-end developer iteratief moet kunnen werken, raak je in deze opleiding bovendien vertrouwd met Agile Scrum en DevOpsJe behaalt naast het LOI-diploma maar liefst drie branche-erkende certificaten, waaronder het certificaat Oracle Certified Associate Java SE 8 Programmer I.

In het kort

Als back-end developer ben je verantwoordelijk voor de achterkant van een applicatie. Zo zorg je bijvoorbeeld voor de koppeling met andere applicaties of vertaal je functionele wensen naar concrete technische oplossingen. Vaak ben je gespecialiseerd in een bepaalde programmeertaal of een specifiek framework.

Met het HBO-programma Back-end Java developer, een praktijkgerichte opleiding, doe je alle kennis en vaardigheden op om als back-end ontwikkelaar aan de slag te gaan. Daarbij specialiseer je je in JAVA met het certificaat Oracle Certified Associate Java SE 8 Programmer I van Oracle. De opleiding gaat verder onder andere in op UML, databases en MySQL en Java-programmeren. Omdat je als back-end developer iteratief moet kunnen werken, raak je in deze opleiding bovendien vertrouwd met Agile Scrum en DevOps.

Bedrijven staan te springen om hoger opgeleide ICT-professionals. Het diploma van deze opleiding is dan ook een zeer waardevolle toevoeging op je cv.

Daarom kies je voor het HBO-programma Back-end Java developer
 • In korte tijd aantoonbare kennis van back-end development op HBO-niveau.
 • Veelgevraagde kennis op de arbeidsmarkt. 
 • Behaal al tijdens de opleiding drie branche-erkende certificaten.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Studeer naar keuze thuis of klassikaal.
 • Inclusief vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in het werkveld.
 • Omvat modules uit een NVAO-geaccrediteerde bachelor.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

Als back-end ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de back-end (de achterkant) van een website, applicatie of programma. Vaak ben je als back-end developer gespecialiseerd in een specifiek framework of een bepaalde programmeertaal, zoals Java. De back-end is het gedeelte dat voor de gebruiker niet zichtbaar is en bestaat over het algemeen uit de database, de server en de applicatie. 

Het HBO-programma Back-end Java developer is bestemd voor iedereen die aan de slag wil als back-end ontwikkelaar en zich wil specialiseren in Java. De opleiding is geschikt voor IT’ers die door willen groeien naar een functie op HBO-niveau of zich willen specialiseren in back-end development, maar ook voor professionals uit andere branches die de overstap willen maken naar de IT. Met de opleiding HBO Back-end Java developer doe je uitgebreide kennis op en behaal je waardevolle branche-erkende certificaten.

In de ICT-branche is een groot tekort aan goed opgeleide ICT’ers. Wie nu start met een ICT-opleiding zal daar zeker van profiteren. Met het diploma van het korte HBO-programma Back-end Java developer toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de bacheloropleiding Informatica bovendien vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende modules.

Voor toelating tot dit korte HBO-programma is geen specifieke vooropleiding vereist. Beschik je nog niet over programmeerervaring? Volg dan eerst de cursus zodat je over voldoende basiskennis beschikt. Deze cursus is niet verplicht maar wel aan te raden voorafgaand aan dit korte HBO-programma. Verder gaan we ervan uit dat je beschikt over basiskennis van HTML en internetgebruik.

Programma

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan een thuisstudie sneller worden afgerond.

Studieduur: 5 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 5 x € 349,00 Collegegeld klassikaal : 5 x € 379,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 5 x € 29,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

De examens voor de modules Software design en JAVA programmeren worden via Pearson VUE afgenomen. De kosten hiervan bedragen ongeveer € 710,-. Deze kosten betaal je aan de desbetreffende exameninstantie.

Houd er rekening mee dat kosten voor externe examens niet onder de STAP-regeling vallen. Je kunt alleen STAP-budget aanvragen voor kosten die je aan de LOI betaalt. Externe examenkosten betaal je zelf aan de desbetreffende exameninstantie.

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

Tijdens deze opleiding verdiep je je allereerst in het programmeren in Java en behaal je het Oracle Certified Associate Java SE 8 Programmer I certificaat. Vervolgens gaat de opleiding in op Software design en PHP en MySQL. Tot slot volg je een module over Project- en samenwerkingsmethodieken: onmisbare kennis voor iedere IT’ers. Je bekwaamt je in twee veelgebruikte methodieken: Agile Scrum en DevOps.

Diploma

Certificaat

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1965,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 965,00
back Terug
close

Kies je startdatum:

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1965,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 965,00
return

Terug

Download PDF

close
close
pdf

Ja, stuur mij een PDF

Stuur mij een PDF

Ontvang eenmalig een pdf per e-mail met de actuele opleidingsinformatie van
HBO-programma Back-end Java developer’.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd
close Terug Filter startdata close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

return

Terug

close
close
close

Sla je favoriet op

Ontvang eenmalig een e-mail met de link naar de opleidingsinformatie van
HBO-programma Back-end Java developerper e-mail.

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd

STAP-budget

Waarom je er snel bij moet zijn

Er zijn 5 tijdvakken dit jaar waarop telkens een deel van het STAP-budget vrijkomt. Er is per tijdvak ruimte voor zo’n 40.000 aanvragen. Op= op!

Dit is je keuze:

HBO-programma Back-end Java developer

Dit is je keuze:

HBO-programma Back-end Java developer

E-learning
5maanden
LOI
(-)
€ 965,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1965,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 1965,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
E-learning
5maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
Filter startdata
close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

Algemeen

return

Introductie

Met het HBO-programma Back-end Java developer doe je veelgevraagde kennis op. Behaal al tijdens de opleiding drie extra branche-erkende diploma’s!

Omschrijving

Als back-end developer ben je verantwoordelijk voor de achterkant van een applicatie. Zo zorg je bijvoorbeeld voor de koppeling met andere applicaties of vertaal je functionele wensen naar concrete technische oplossingen. Vaak ben je gespecialiseerd in een bepaalde programmeertaal of een specifiek framework. Met het HBO-programma Back-end Java developer doe je alle kennis en vaardigheden op om als back-end ontwikkelaar aan de slag te gaan, waarbij je je specialiseert in JAVA. De opleiding gaat verder onder andere in op UML, databases en MySQL en Java-programmeren. Omdat je als back-end developer iteratief moet kunnen werken, raak je in deze opleiding bovendien vertrouwd met Agile Scrum en DevOpsJe behaalt naast het LOI-diploma maar liefst drie branche-erkende certificaten, waaronder het certificaat Oracle Certified Associate Java SE 8 Programmer I.

In het kort

Als back-end developer ben je verantwoordelijk voor de achterkant van een applicatie. Zo zorg je bijvoorbeeld voor de koppeling met andere applicaties of vertaal je functionele wensen naar concrete technische oplossingen. Vaak ben je gespecialiseerd in een bepaalde programmeertaal of een specifiek framework.

Met het HBO-programma Back-end Java developer, een praktijkgerichte opleiding, doe je alle kennis en vaardigheden op om als back-end ontwikkelaar aan de slag te gaan. Daarbij specialiseer je je in JAVA met het certificaat Oracle Certified Associate Java SE 8 Programmer I van Oracle. De opleiding gaat verder onder andere in op UML, databases en MySQL en Java-programmeren. Omdat je als back-end developer iteratief moet kunnen werken, raak je in deze opleiding bovendien vertrouwd met Agile Scrum en DevOps.

Bedrijven staan te springen om hoger opgeleide ICT-professionals. Het diploma van deze opleiding is dan ook een zeer waardevolle toevoeging op je cv.

Daarom kies je voor het HBO-programma Back-end Java developer
 • In korte tijd aantoonbare kennis van back-end development op HBO-niveau.
 • Veelgevraagde kennis op de arbeidsmarkt. 
 • Behaal al tijdens de opleiding drie branche-erkende certificaten.
 • Geen vooropleiding vereist.
 • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
 • Studeer naar keuze thuis of klassikaal.
 • Inclusief vakliteratuur, geen extra kosten.
 • Begeleiding door professionals met veel ervaring in het werkveld.
 • Omvat modules uit een NVAO-geaccrediteerde bachelor.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.
Zo werkt thuis studeren
 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

Als back-end ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de back-end (de achterkant) van een website, applicatie of programma. Vaak ben je als back-end developer gespecialiseerd in een specifiek framework of een bepaalde programmeertaal, zoals Java. De back-end is het gedeelte dat voor de gebruiker niet zichtbaar is en bestaat over het algemeen uit de database, de server en de applicatie. 

Het HBO-programma Back-end Java developer is bestemd voor iedereen die aan de slag wil als back-end ontwikkelaar en zich wil specialiseren in Java. De opleiding is geschikt voor IT’ers die door willen groeien naar een functie op HBO-niveau of zich willen specialiseren in back-end development, maar ook voor professionals uit andere branches die de overstap willen maken naar de IT. Met de opleiding HBO Back-end Java developer doe je uitgebreide kennis op en behaal je waardevolle branche-erkende certificaten.

In de ICT-branche is een groot tekort aan goed opgeleide ICT’ers. Wie nu start met een ICT-opleiding zal daar zeker van profiteren. Met het diploma van het korte HBO-programma Back-end Java developer toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de bacheloropleiding Informatica bovendien vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende modules.

Voor toelating tot dit korte HBO-programma is geen specifieke vooropleiding vereist. Beschik je nog niet over programmeerervaring? Volg dan eerst de cursus zodat je over voldoende basiskennis beschikt. Deze cursus is niet verplicht maar wel aan te raden voorafgaand aan dit korte HBO-programma. Verder gaan we ervan uit dat je beschikt over basiskennis van HTML en internetgebruik.

Programma

return

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en . Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Studieduur en kosten

Een opleiding van LOI Hogeschool is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij LOI Hogeschool studeer je in je eigen tempo. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kan een thuisstudie sneller worden afgerond.

Studieduur: 5 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Het collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Collegegeld thuisstudie : 5 x € 349,00 Collegegeld klassikaal : 5 x € 379,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding van start tot diploma.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 5 x € 29,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

De examens voor de modules Software design en JAVA programmeren worden via Pearson VUE afgenomen. De kosten hiervan bedragen ongeveer € 710,-. Deze kosten betaal je aan de desbetreffende exameninstantie.

Houd er rekening mee dat kosten voor externe examens niet onder de STAP-regeling vallen. Je kunt alleen STAP-budget aanvragen voor kosten die je aan de LOI betaalt. Externe examenkosten betaal je zelf aan de desbetreffende exameninstantie.

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

De opleiding

Tijdens deze opleiding verdiep je je allereerst in het programmeren in Java en behaal je het Oracle Certified Associate Java SE 8 Programmer I certificaat. Vervolgens gaat de opleiding in op Software design en PHP en MySQL. Tot slot volg je een module over Project- en samenwerkingsmethodieken: onmisbare kennis voor iedere IT’ers. Je bekwaamt je in twee veelgebruikte methodieken: Agile Scrum en DevOps.

Diploma

return

Certificaat

Kostenoverzicht

return
Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 1965,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 965,00

Heb je vragen over deze scholing met STAP-budget?

Mail met stapcoach@opleiding.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.