Ja, stuur me STAP-alerts

Ontvang nieuws over STAP en de STAP-aanvraag mogelijkheden per e-mail. Afmelden kan altijd, met één klik.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

Dit e-mailadres is al geregistreerd
Ontvang berichten en het laatste nieuws over STAP per e-mail

Dit is je keuze:

Associate degree Management

HBO Associate Degree
E-learning
24maanden
LOI
(-)
€ 6227,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 7227,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 7227,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
HBO Associate Degree
E-learning
24maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
icon
return

Terug

close

Algemeen

Introductie

Het niveau van de Associate degree Management ligt tussen MBO 4 en HBO-bachelor. Met een praktijkgericht programma breng je je kennis snel op een hoger niveau.

Omschrijving

Van managers wordt niet alleen verwacht dat zij hun medewerkers weten te inspireren en motiveren, maar ook dat zij gericht zijn op innovatie. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en ambieer je een leidinggevende of coördinerende functie? Dan breng je met de Associate degree (Ad) Management in korte tijd je kennis én managementskills op het juiste niveau. Deze Ad ligt qua niveau tussen MBO 4 en HBO-bachelor (niveau 6).De Ad Management biedt een breed programma waarin de focus ligt op veranderen en innoveren. Je volgt bijvoorbeeld modules over bedrijfseconomie, communicatie, operations management en ICT-management. Ook is er ruim aandacht voor leidinggeven en organisatiecultuur en -ontwerp.In verschillende opdrachten vertaal je het geleerde meteen naar de actuele beroepspraktijk. Zo bereid je je perfect voor op je toekomstige functie. Je kunt de praktijkopdrachten vaak uitvoeren op je eigen werkplek. En dat scheelt veel tijd!

In het kort

Van managers wordt niet alleen verwacht dat zij hun medewerkers weten te inspireren en motiveren, maar ook dat zij gericht zijn op innovatie. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en ambieer je een leidinggevende of coördinerende functie? Dan breng je met de Associate degree (Ad) Management in korte tijd je kennis én managementskills op het juiste niveau.

De Ad Management biedt een breed programma waarin de focus ligt op veranderen en innoveren. Je volgt bijvoorbeeld modules over bedrijfseconomie, communicatie, operations management en ICT-management. Ook is er ruim aandacht voor leidinggeven en organisatiecultuur en -ontwerp.

In verschillende opdrachten vertaal je het geleerde meteen naar de actuele beroepspraktijk. Zo bereid je je perfect voor op je toekomstige functie. Je kunt de praktijkopdrachten vaak uitvoeren op je eigen werkplek. En dat scheelt veel tijd!

Daarom kies je voor Associate degree Management
 • Zeer praktijkgericht en direct toepasbaar.
 • Inclusief alle benodigde vakliteratuur.
 • Met extra contactdagen.
 • Biedt de mogelijkheid om na afloop met veel vrijstellingen door te stromen naar de bachelor Management.

Studiemethode en begeleiding

Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een thuisstudie van de LOI biedt alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De Associate degree Management is de ideale keuze voor professionals in zowel de profit- als de non profit-sector die al een MBO 4-getuigschrift op zak hebben en door willen groeien naar een hogere functie. Bijvoorbeeld naar een functie als teamleider, bedrijfsleider of coördinator. De opleiding is bovendien een goede keuze voor wie al een leidinggevende functie heeft, maar nog skills mist om hier adequaat invulling aan te geven. De studie is daarnaast interessant als opstap naar de HBO-bacheloropleiding Management.

Je volgt deze opleiding via flexibel deeltijdonderwijs. Deeltijdopleidingen zijn bij uitstek geschikt voor volwassenen die een opleiding willen volgen naast een baan.

Arbeidsmarktperspectieven

Na het afronden van de Associate degree Management ben je inzetbaar als ’general manager’ op operationeel of tactisch niveau. Goede managers zijn overal nodig. Deze opleiding biedt dan ook prima arbeidsmarktperspectieven.

Taken en verantwoordelijkheden

Na deze opleiding kun je o.a.:

 • medewerkers inspireren en motiveren in lijn met de organisatiekoers.
 • de missie en visie van de organisatie uitwerken in voor de eigen afdeling concrete doelen.<
 • het hrm-beleid voor de eigen afdeling uitvoeren.
 • verbetervoorstellen doen aan het hoger management.
 • integraal en multidisciplinair werken.
 • op inspirerende en motiverende wijze leidinggeven aan een team, unit of afdeling.
 • meedenken over doelen en inrichting van de organisatie op tactisch en operationeel niveau.

Je kunt je direct inschrijven voor deze opleiding als je beschikt over een van de onderstaande diploma’s of bewijzen:

 • HAVO-diploma
 • VWO-diploma
 • MBO 4-diploma
 • Propedeusegetuigschrift (HBO of WO)
 • Diploma kort HBO-programma LOI Hogeschool
 • Diploma Associate degree (Ad)
 • Behaalde 21+-toets

Programma

Studieduur en kosten

Associate degrees kennen een wettelijke studieduur van twee jaar. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kun je de Associate degree ook sneller afronden.

Je betaalt altijd maar 24 maanden collegegeld. Doe je langer dan twee jaar over de opleiding? Geen probleem! Je mag tot maximaal 4 jaar over de opleiding doen, zonder extra te betalen. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Bij deze opleiding zijn bovendien vrijstellingen mogelijk. Met een vrijstelling hoef je geen examen te doen voor de desbetreffende module, bespaar je studietijd en krijg je korting op het collegegeld.

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Je betaalt altijd maar 24 maanden collegegeld, ook als je langer over de opleiding doet. Je mag tot 4 jaar over deze opleiding doen, zonder extra kosten. In die periode behoud je recht op online begeleiding en toegang tot alle online studiefaciliteiten.

Collegegeld thuisstudie : 24 x € 229,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

Het genoemde collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand, per jaar (met 3% korting*) of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

* De3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding door ervaren professionals, ook tijdens het afstudeertraject.
 • Onbeperkte toegang tot de online leeromgeving.
 • 24 maanden langer over de opleiding doen, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 24 x € 69,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Ook de praktijkopdrachten en het afstudeerproject zijn hierbij inbegrepen. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Als student van LOI Hogeschool profiteer je van heel veel voordeel. Speciaal voor onze studenten hebben we, als aanvullende service bij de opleiding, diverse extra’s geregeld die goed van pas komen bij de studie. Zo krijg je o.a. hoge kortingen op soft- en hardware via Surfspot en heel voordelig toegang tot de digitale collecties van de Koninklijke Bibliotheek.

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

De opleiding

De Associate degree Management is zeer actueel en volledig ingericht op de toekomst. De focus ligt daarbij op veranderen en innoveren, een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van de hedendaagse manager.

De opleiding start met een oriëntatie op het beroep. Je doet o.a. kennis op van bedrijfseconomie, recht en communicatie. Ook is er aandacht voor operations management, ICT-management en voor proces- en kwaliteitsmanagement. In het tweede jaar verdiep je je in organiseren en HRM en in organisatiecultuur en -ontwerp.

Praktijkopdrachten

Tijdens de opleiding voer je regelmatig praktijkopdrachten uit. Dat kan in de meeste gevallen gewoon binnen je eigen organisatie of werkomgeving. Vaak lever je bij zo’n opdracht meteen bijzonder interessante producten op, waar de organisatie ook echt iets aan heeft. Een win-winsituatie dus!

De Associate degree Management is opgebouwd uit clusters van 30 studiepunten (EC). In een cluster volg je een aantal modules rondom hetzelfde thema. De meeste clusters worden afgesloten met een praktijkintegratiemodule. In deze modules combineer je de opgedane kennis en pas je deze toe in een praktijksituatie.

De beroepspraktijk speelt een belangrijke rol in deze opleiding. Zo ontstaat een zeer effectieve manier van leren én bereid je je optimaal voor op je toekomstige functie. Zo worden de meeste clusters afgerond met een praktijkintegratiemodule, waarin je de theorie toepast in een praktische context.

Daarnaast omvat de opleiding een praktijkleerperiode (stage). Tijdens deze periode werk je aan de ontwikkeling of versterking van je competenties. Dit doe je in een voor de opleiding relevante werkomgeving. Vaak kan dit je eigen werkplek zijn, of een andere afdeling binnen de organisatie waar je werkzaam bent.

Om praktijkervaring op te doen en de praktijkintegratiemodules succesvol te kunnen doorlopen, moet je op dat moment dus beschikken over een geschikte werkplek.

Diploma

Geen gegevens beschikbaar

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 7227,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 6227,00
back Terug
close

Kies je startdatum:

Kostenoverzicht

Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 7227,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 6227,00
return

Terug

Download PDF

close
close
pdf

Ja, stuur mij een PDF

Stuur mij een PDF

Ontvang eenmalig een pdf per e-mail met de actuele opleidingsinformatie van
Associate degree Management’.

Oeps. Vul een juiste naam in

Oeps. Vul een juist e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd
close Terug Filter startdata close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

return

Terug

close
close
close

Sla je favoriet op

Ontvang eenmalig een e-mail met de link naar de opleidingsinformatie van
Associate degree Managementper e-mail.

Vul hier je voor- en achternaam in

Vul hier je e-mailadres in

De e-mail is geregistreerd

STAP-budget

Waarom je er snel bij moet zijn

Er zijn 5 tijdvakken dit jaar waarop telkens een deel van het STAP-budget vrijkomt. Er is per tijdvak ruimte voor zo’n 40.000 aanvragen. Op= op!

Dit is je keuze:

Associate degree Management

Dit is je keuze:

Associate degree Management

HBO Associate Degree
E-learning
24maanden
LOI
(-)
€ 6227,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 7227,00
Originele prijs voor aftrek STAP: € 7227,00
Algemeen
Programma
Diploma
Kostenoverzicht
HBO Associate Degree
E-learning
24maanden
LOI
sra-like
Deze keuze bewaren? Klik op het hartje!
Filter startdata
close

Filter startdata op:

Leslocatie

Maand:

Algemeen

return

Introductie

Het niveau van de Associate degree Management ligt tussen MBO 4 en HBO-bachelor. Met een praktijkgericht programma breng je je kennis snel op een hoger niveau.

Omschrijving

Van managers wordt niet alleen verwacht dat zij hun medewerkers weten te inspireren en motiveren, maar ook dat zij gericht zijn op innovatie. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en ambieer je een leidinggevende of coördinerende functie? Dan breng je met de Associate degree (Ad) Management in korte tijd je kennis én managementskills op het juiste niveau. Deze Ad ligt qua niveau tussen MBO 4 en HBO-bachelor (niveau 6).De Ad Management biedt een breed programma waarin de focus ligt op veranderen en innoveren. Je volgt bijvoorbeeld modules over bedrijfseconomie, communicatie, operations management en ICT-management. Ook is er ruim aandacht voor leidinggeven en organisatiecultuur en -ontwerp.In verschillende opdrachten vertaal je het geleerde meteen naar de actuele beroepspraktijk. Zo bereid je je perfect voor op je toekomstige functie. Je kunt de praktijkopdrachten vaak uitvoeren op je eigen werkplek. En dat scheelt veel tijd!

In het kort

Van managers wordt niet alleen verwacht dat zij hun medewerkers weten te inspireren en motiveren, maar ook dat zij gericht zijn op innovatie. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en ambieer je een leidinggevende of coördinerende functie? Dan breng je met de Associate degree (Ad) Management in korte tijd je kennis én managementskills op het juiste niveau.

De Ad Management biedt een breed programma waarin de focus ligt op veranderen en innoveren. Je volgt bijvoorbeeld modules over bedrijfseconomie, communicatie, operations management en ICT-management. Ook is er ruim aandacht voor leidinggeven en organisatiecultuur en -ontwerp.

In verschillende opdrachten vertaal je het geleerde meteen naar de actuele beroepspraktijk. Zo bereid je je perfect voor op je toekomstige functie. Je kunt de praktijkopdrachten vaak uitvoeren op je eigen werkplek. En dat scheelt veel tijd!

Daarom kies je voor Associate degree Management
 • Zeer praktijkgericht en direct toepasbaar.
 • Inclusief alle benodigde vakliteratuur.
 • Met extra contactdagen.
 • Biedt de mogelijkheid om na afloop met veel vrijstellingen door te stromen naar de bachelor Management.

Studiemethode en begeleiding

Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een thuisstudie van de LOI biedt alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doelgroep en toelating

De Associate degree Management is de ideale keuze voor professionals in zowel de profit- als de non profit-sector die al een MBO 4-getuigschrift op zak hebben en door willen groeien naar een hogere functie. Bijvoorbeeld naar een functie als teamleider, bedrijfsleider of coördinator. De opleiding is bovendien een goede keuze voor wie al een leidinggevende functie heeft, maar nog skills mist om hier adequaat invulling aan te geven. De studie is daarnaast interessant als opstap naar de HBO-bacheloropleiding Management.

Je volgt deze opleiding via flexibel deeltijdonderwijs. Deeltijdopleidingen zijn bij uitstek geschikt voor volwassenen die een opleiding willen volgen naast een baan.

Arbeidsmarktperspectieven

Na het afronden van de Associate degree Management ben je inzetbaar als ’general manager’ op operationeel of tactisch niveau. Goede managers zijn overal nodig. Deze opleiding biedt dan ook prima arbeidsmarktperspectieven.

Taken en verantwoordelijkheden

Na deze opleiding kun je o.a.:

 • medewerkers inspireren en motiveren in lijn met de organisatiekoers.
 • de missie en visie van de organisatie uitwerken in voor de eigen afdeling concrete doelen.<
 • het hrm-beleid voor de eigen afdeling uitvoeren.
 • verbetervoorstellen doen aan het hoger management.
 • integraal en multidisciplinair werken.
 • op inspirerende en motiverende wijze leidinggeven aan een team, unit of afdeling.
 • meedenken over doelen en inrichting van de organisatie op tactisch en operationeel niveau.

Je kunt je direct inschrijven voor deze opleiding als je beschikt over een van de onderstaande diploma’s of bewijzen:

 • HAVO-diploma
 • VWO-diploma
 • MBO 4-diploma
 • Propedeusegetuigschrift (HBO of WO)
 • Diploma kort HBO-programma LOI Hogeschool
 • Diploma Associate degree (Ad)
 • Behaalde 21+-toets

Programma

return

Studieduur en kosten

Associate degrees kennen een wettelijke studieduur van twee jaar. Afhankelijk van werkervaring, eerder behaalde diploma’s en de tijd die je in de opleiding steekt, kun je de Associate degree ook sneller afronden.

Je betaalt altijd maar 24 maanden collegegeld. Doe je langer dan twee jaar over de opleiding? Geen probleem! Je mag tot maximaal 4 jaar over de opleiding doen, zonder extra te betalen. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Bij deze opleiding zijn bovendien vrijstellingen mogelijk. Met een vrijstelling hoef je geen examen te doen voor de desbetreffende module, bespaar je studietijd en krijg je korting op het collegegeld.

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Collegegeld

Je betaalt altijd maar 24 maanden collegegeld, ook als je langer over de opleiding doet. Je mag tot 4 jaar over deze opleiding doen, zonder extra kosten. In die periode behoud je recht op online begeleiding en toegang tot alle online studiefaciliteiten.

Collegegeld thuisstudie : 24 x € 229,00 Inschrijfkosten en dossiervorming : € 75,00 (éénmalig)

Het genoemde collegegeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het collegegeld kan per maand, per jaar (met 3% korting*) of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

* De3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het collegegeld is inclusief:
 • Alle benodigde vakliteratuur.
 • Begeleiding door ervaren professionals, ook tijdens het afstudeertraject.
 • Onbeperkte toegang tot de online leeromgeving.
 • 24 maanden langer over de opleiding doen, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 24 x € 69,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via LOI Hogeschool wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Ook de praktijkopdrachten en het afstudeerproject zijn hierbij inbegrepen. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Als student van LOI Hogeschool profiteer je van heel veel voordeel. Speciaal voor onze studenten hebben we, als aanvullende service bij de opleiding, diverse extra’s geregeld die goed van pas komen bij de studie. Zo krijg je o.a. hoge kortingen op soft- en hardware via Surfspot en heel voordelig toegang tot de digitale collecties van de Koninklijke Bibliotheek.

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

De opleiding

De Associate degree Management is zeer actueel en volledig ingericht op de toekomst. De focus ligt daarbij op veranderen en innoveren, een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van de hedendaagse manager.

De opleiding start met een oriëntatie op het beroep. Je doet o.a. kennis op van bedrijfseconomie, recht en communicatie. Ook is er aandacht voor operations management, ICT-management en voor proces- en kwaliteitsmanagement. In het tweede jaar verdiep je je in organiseren en HRM en in organisatiecultuur en -ontwerp.

Praktijkopdrachten

Tijdens de opleiding voer je regelmatig praktijkopdrachten uit. Dat kan in de meeste gevallen gewoon binnen je eigen organisatie of werkomgeving. Vaak lever je bij zo’n opdracht meteen bijzonder interessante producten op, waar de organisatie ook echt iets aan heeft. Een win-winsituatie dus!

De Associate degree Management is opgebouwd uit clusters van 30 studiepunten (EC). In een cluster volg je een aantal modules rondom hetzelfde thema. De meeste clusters worden afgesloten met een praktijkintegratiemodule. In deze modules combineer je de opgedane kennis en pas je deze toe in een praktijksituatie.

De beroepspraktijk speelt een belangrijke rol in deze opleiding. Zo ontstaat een zeer effectieve manier van leren én bereid je je optimaal voor op je toekomstige functie. Zo worden de meeste clusters afgerond met een praktijkintegratiemodule, waarin je de theorie toepast in een praktische context.

Daarnaast omvat de opleiding een praktijkleerperiode (stage). Tijdens deze periode werk je aan de ontwikkeling of versterking van je competenties. Dit doe je in een voor de opleiding relevante werkomgeving. Vaak kan dit je eigen werkplek zijn, of een andere afdeling binnen de organisatie waar je werkzaam bent.

Om praktijkervaring op te doen en de praktijkintegratiemodules succesvol te kunnen doorlopen, moet je op dat moment dus beschikken over een geschikte werkplek.

Diploma

return

Geen gegevens beschikbaar

Kostenoverzicht

return
Prijs incl. BTW, voor aftrek STAP-budget € 7227,00
Prijs incl. BTW, na aftrek STAP-budget € 6227,00

Heb je vragen over deze scholing met STAP-budget?

Mail met stapcoach@opleiding.nl of bekijk onze veelgestelde vragen.